veliko prijateljstvo

Komentar na intervju princa Harryja i Meghan Markle ima i Bijela kuća, otkrili su što američki predsjednik misli o svemu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

O intervjuu Meghan Markle i princa Harryja oglasila se i Bijela kuća, a već je od ranije poznato da su američki predsjednik i princ Harry veliki prijatelji.

Glasnogovornica Bijele kuće, Jen Psaki, osvrnula se na intervju koji su princ Harry i Meghan Markle dali voditeljici Opri Winfrey i o kojem trenutačno bruji čitav svijet. Pozdravila je njihov potez i to što su imali hrabrosti otvoreno progovoriti o svom mentalnom zdravlju.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

"Predsjednik vjeruje u činjenicu da je potrebna iznimna hrabrost za izaći pred javnost i progovoriti o vlastitim borbama s mentalnim zdravljem te ispričati svoju priču", rekla je Psaki na pitanje ima li američki predsjednik Joe Biden svoj stav o intervjuu koji su dali Meghan i Harry, piše Daily Mail. Dodala je kako su princ Harry i njegova supruga Meghan Markle privatni građani. "Nećemo dalje komentirati ništa vezano za intervju te naglašavamo da su oni privatni građani. Napominjem da imamo dobar odnos s čelnicima Velike Britanije", rekla je glasnogovornica Bijele kuće.

Podsjetimo, američki predsjednik Joe Biden i njegova supruga Jill imaju već godinama sjajan odnos s princom Harryjem. Prijateljstvo američke prve dame i britanskog princa započelo je još prije sedam godina, dok je Harry obavljao kraljevske dužnosti. Upoznali su se u Washingtonu, a iako je među njima 33 godine razlike, povezali su se odmah zbog svojih interesa u vojsku. Jill je zatim bila i na igrama Invictus u Londonu, nakon čega su održali kontakt.

Meghan Markle i princ Harry su u velikom intervjuu koji su dali voditeljici Opri Winfrey otkrili brojne šokantne činjenice. Meghan je otvoreno iznijela optužbe protiv kraljevske obitelji za rasizam, za povredu osjećaja, širenje laži pa čak i za gubitak volje za životom radi čega je, kako tvrdi, razmišljala o oduzimanju vlastitog života dok je bila trudna sa sinom Archiejem. I sam Harry je život u palači i kraljevskoj obitelji opisao kao zarobljeno okruženje i tvrdi da nije znao kome se obratiti za pomoć.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Britanska kraljevska obitelj (Foto: Getty) - 6 Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Krenula nagađanja oko neimenovana člana kraljevske obitelji koji se brinuo zbog boje Archiejeve kože, jedan prednjači

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene