bradavice na izvol'te

Kisnula u poluprozirnom kombinezonu, ali nju je više brinula frizura koju je pokušavala zaštititi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bianca Gascoigne pokazala je dojmljivi dekolte, iako je nedavno smanjila veličinu grudi za jedan broj.

Reality zvijezdu i manekenku Biancu Gascoigne (34) ni hladnoća ne može spriječiti da prošeta u golišavom izdanju. 

Pogledaj i ovo showbuzz strastveno ljetovanje Za prvi zajednički odmor odabrali su Hrvatsku: Ne skidaju ruke jedno s drugoga dok uživaju na našem moru

Bianca je skoknula do dućana u engleskom okrugu Kent u poluprozirnom sivom kombinezonu. Kako je padala kiša, tkanina njene odjevne kombinacije se još više smočila i pokazala je previše. 

Naime, nazirale su se joj se bradavice, a ni ostatak tijela nije bio puno pokriveniji. No manekenka se nije brinula zbog toga što će pokazati na kišnom vremenu nego da joj se ne pokvari frizura pa ju je povremeno štitila rukama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝕭𝖎𝖆𝖓𝖈𝖆 𝕲𝖆𝖘𝖈𝖔𝖎𝖌𝖓𝖊 ✩ (@biancagascoigne1)

Inače, Bianca je u studenom odrađivala snimanje golišavog kalendara u Turskoj i ni zahlađenje ju nije spriječilo da odradi sve na profesionalnoj razini. Nedavno je bila na operaciji grudi koje je dala smanjiti za jedan broj, no svejedno ima bujni dekolte. 

Manekenka je poznata i po tome što ju je posvojio umirovljeni nogometaš Paul Gascoigne koji je bio dvije godine u braku s njenom majkom, spisateljicom Sheryl Gascoigne. Zahvaljujući njemu obje su se proslavile, a Paul je poznatiji po incidentima izvan nogometnog terena nego igri pa mnogi smatraju da zato nije ostvario zavidnu karijeru.

Bianca je ovog ljeta bila na našoj obali s dečkom Krisom Boysonom (32) koji je kao i ona reality zvijezda te je poznat po vezi s britanskom starletom Katie Price (42). Bianca i Kris su u vezi oko osam mjeseci.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene