Dobro je prošla

Kći kontroverznog nogometaša imala je velikih problema s grudima, ali na to je zaboravila i danas se svojim oblinama ponosi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bianca Gascoigne krajem prošle godine je operirala grudi nakon što joj je jedan od implatanata, koje je ugradila prije 13 godina, puknuo.

Reality zvijezda Bianca Gascoigne (34) poznata je po svojoj profesionalnosti kada odrađuje seksi modna snimanja pa joj ni ovaj put nije smetala hladnoće niti pokoja kapljica kiše. 

Manekenku su paparazzi fotografirali u Londonu dok je pozirala u bikiniju čiji je gornji dio jedva obuzdavao njezine bujne grudi. Bianca, koja je na nogama imala čizmice, izvijala se uz stup i namještala zavodljive poze.

Gascoigne je istaknula svoje grudi s kojima je imala problema krajem prošle godine. Naime, jedan od njezinih implatanata veličine 34E, koje je ugradila prije 13 godina, kako je sama ispričala za britanske medije u siječnju, joj je puknuo.

Na sreću, na vrijeme je to primijećeno i brzo je podvrgnuta operaciji, a zbog svega se odlučila malo ih smanjiti. Nakon svega Bianca ponosno pokazuje svoje bujne grudi i zahvalna je što je sve prošlo u redu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝕭𝖎𝖆𝖓𝖈𝖆 𝕲𝖆𝖘𝖈𝖔𝖎𝖌𝖓𝖊 ✩ (@biancagascoigne1)

Inače, Biancu je posvojio umirovljeni nogometaš Paul Gascoigne dok je bio dvije godine u braku sa spisateljicom Sheryl Gascoigne. Zahvaljujući njemu obje su se proslavile, a Paul je poznatiji po incidentima izvan nogometnog terena nego igri pa mnogi smatraju da zato nije ostvario zavidnu karijeru.

Bianca je prošlog ljeta bila na našoj obali s dečkom Krisom Boysonom (32) koji je kao i ona reality zvijezda te je poznat po vezi s britanskom starletom Katie Price (42). Bianca i Kris su u vezi oko godinu dana. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) +0 Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Celebrity Violeta iz "Boljeg života" u 59. objavila fotku u bikiniju, obožavatelji ne mogu doći sebi: "Da Hollywood pozavidi"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene