događa se

Htjela se pokazati u velikom stilu u luksuznom autu, ali jednom potezom sve je samo dobro nasmijala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce se provezla asistenticom u vintage kabrioletu, a pritom je nosila zaštitnu masku za lice koju je okrenula naopačke.

Pjevačica Beyonce (38) izašla je u stilu i provezla se luksuznim vintage Mercedesovim kabrioletom, no zeznula je jedan detalj i nasmijala javnost. 

Pogledaj i ovo Beyonce U njenu obranu stala je majka Najnovije fotografije pop zvijezde razbjesnile su fanove, misle da radi isto što i Michael Jackson: ''Tko je ova žena?''

Glazbenica veoma drži do privatnosti, pa su rijetke fotografije nje i njezina muža Jay-Z-a izvan pozornice. Beyonce se za vikend provozala Beverly Hillsom u luksuznom automobilu na suvozačkom mjestu dok je za volanom bila njena asistentica. 

Pjevačica je bila neprepoznatljiva noseći sunčane naočale, kapuljaču od veste i zaštitnu masku za lice. Ono što je upadalo u oči je bila maska koju je okrenula pogrešno, pa je slovo B na njoj bilo naopačke. Beyonce i asistenticu su cijelo vrijeme pratili tjelohranitelji u crnom Escaladeu, a nije poznato kamo su se uputile. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Inače, pjevačica je od 2008. u braku s reperom Jay-Z-om te imaju kćer Blue Ivy (8) te blizance, curicu Rumi i sinčića Sira (2). 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene