Queen B

Za nju vrijedi manje je više: U haljini koja ne dozvoljava nošenje donjeg rublja pomela konkurenciju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce oduzimala je dah uzvanika na zabavi Clivea Davisa, pojavivši se u crvenoj elegantnoj ali seksepilnoj haljini.

Ljubavno-glazbeni par Beyonce i Ja<-Z slove kao jedan od najmoćnijih u svijetu glazbene industrije i trenutno nemaju realne konkurencije. A da je tako i što se tiče stila i modnog ukusa, pokazali su nam još jednom pojavivši se na zabavi Clivea Davisa koja se tradicionalno održava uoči dodjele Grammyja.

Pogledaj i ovo Nova kuća Beyonce i Jay-Z-ja - 4 Spektakl! Poznati moćni par kupio kuću za 200 milijuna dolara, evo što sve ima najskuplja kuća ikada prodana u Kaliforniji!

38-godišnja vlasnica hita "The Single Ladies" u vrlo jednostavnoj crvenoj i elegantnoj haljini istaknula je bujni dekolte, a tu je bio i dubok prorez koji joj je gotovo sezao do boka, pa je upitno je li uopće ispod nje svega nosila donje rublje. No sudeći prema viđenom, sumnjamo u to.

Koliko je sama bila oduševljena svojim stajlingom svjedoči i niz fotografija koje je objavila na profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Od lijepe supruge se nije odvajao 50-godišnji Jay-Z koji je za tu priliku odjenuo bijelo dijelo, a sve je upotpunio crnim sunčanim naočalama iako se cijelo vrijeme nalazio u zatvorenom prostoru, ali to je Jay-Z pa si on to može dopustiti. U nekoliko navrata tijekom zabave, par je zaljubljeno šaputao i dijelio sa svima svoje slatke trenutke, a u jednom ih je domaćin Clive Davids pozvao da mu se pridruže na pozornici.

"Tako smo sretni što nikada niste uzeli pauzu i otišli u mirovinu. Na kraju svega, želim vam reći hvala što se ste nam se pridružili Beyonce i Jay-Z", poručio im je pred svima Davids.

Osim najmoćnijeg para glazbene industrije, na zabavi su pažnju plijenili i reperica Cardi B i njezin suprug Offset i to zbog problema s prebujnim grudama koje su jedva uspjeli obuzdati.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene