Koji je razlog?

Jay-Z i Beyonce razbjesnili javnost potezom za vrijeme američke himne: ''Može ih biti sram''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce i Jay-Z navodno su sjedili iz protesta zbog rasne nejednakosti u Americi, no dio javnosti ih je napao jer tako, kako kažu, iskazuju nepoštovanje njihovoj naciji.

Dok je pjevačica Demi Lovato (27) na Super Bowlu u nedjelju pjevala američku himnu, bračni par Beyonce (38) i Jay-Z (50) opušteno je sjedio sa svojom kćeri Blue (8).

Pogledaj i ovo Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Samo lagano Nove fotke Beyonce i Jay-Zija pokazuju što stvarno misle o Hrvatskoj, evo koja im je bila glavna zanimacija nakon doručka

Njihovo ponašanje na stadionu Hard Rock u Miamiju iznenadilo je, ali i naljutilo dio javnosti.

"Beyonce i Jay-Z trebali bi se sramiti ne samo jer su sjedili za vrijeme američke himne nego i jer su odgojili svoje dijete da također sjedi i iskazuje nepoštovanje našoj naciji. Stojimo za muškarce i žene koji svaki dan riskiraju svoje živote za Ameriku. Odvratno", komentirali su ljutiti građani na društvenim mrežama.

Bračni par još nije objasnio zašto nije ustao na himnu, no dio javnosti smatra da su tako htjeli privući pažnju na rasnu nejednakost u Americi. Ističu i kako Beyonce i Jay-Z mogu sjediti ako žele i da nisu bili jedini.

"Nisu samo oni odbili ustati, bilo je još ljudi, ali oni su Afroamerikanci. Možda je to problem?! Ljudi koji se ljute na njih jesu isti oni koji su sjedili kod kuće na kauču i sve to promatrali na televiziji. Usmjerite svoj bijes na nešto bitno", zaključili su.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene