Reklama ili?

Jer zašto bi bili kao drugi: Beyonce i Jay-Z na Zlatne globuse uspjeli prošvercati omiljeni luksuzni detalj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce i Jay-Z na dodjelu Zlatnih globusa donijeli su vlastiti luksuzni pjenušac.

Beyonce i Jay-Z bili su jedni od uzvanika na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa, a pjevačica je bila i nominirana za najbolju pjesmu "Spirit" iz "Kralja lavova", no nagrada joj je ipak izmakla iz ruku.

No, čini se da to nije utjecalo na njezino dobro raspoloženje jer osmijeh nije skidala s lica, a razlog tome možda se krije u činjenici da su ona i Jay-Z sa sobom donijeli svoja omiljena alkoholna pića. Točnije, njihov tjelesni čuvar pratio ih je s dvije zlatne boce pjenušca brenda Armand de Brignac, čiji je Jay-Z zapravo i djelomični vlasnik nakon što je kupio udio dionica za 200 milijuna dolara prije tri godine.

I tako dok su svi ostali uzvanici na stolovima imali poslužen pjenušac Moët & Chandon, na stolu najmoćnijeg ljubavnog para u svijetu glazbene industrije blistale su i dvije zlatne boce.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jay-Z (@jayz.co) on

A blistala je i sama Beyonce u crnoj zlatnoj haljini dubokog dekoltea, dok je Jay-Z bio elegantan u crnom odijelu, a na svečanost su stigli sa sat vremena zakašnjenja i tako izbjegli šetnju crvenim tepihom.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Getty Images) +0 Brad Pitt Jennifer Aniston (Foto: Getty) Celebrity Svi pričaju o reakciji Jennifer Aniston u trenutku kada je Brad Pitt dobio Zlatni globus

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene