Probrana ekipa

Najmoćniji zvjezdani par kraj ljeta provodi na jahti u društvu novog prijatelja multi-milijardera

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce i Jay-Z su s djecom otišli na izlet, a pridružio im se i čelnik Twittera, Jack Dorsey. Slavni glazbenik i multi-milijarder već neko vrijeme su bliski prijatelji.

Beyonce i Jay-Z kraj ljeta provode s obitelji u Hamptonsu, gdje su im se pridružili i poznati prijatelji. Jedan od najmoćnijih parova na svijetu vrijeme je proveo s čelnikom Twittera, Jackom Dorseyjem.

Pogledaj i ovo Nova kuća Beyonce i Jay-Z-ja - 4 Spektakl! Poznati moćni par kupio kuću za 200 milijuna dolara, evo što sve ima najskuplja kuća ikada prodana u Kaliforniji!

Društvo je uživalo na jahti, a s 50-godišnjim glazbenim mogulom osim Beyonce su bila i njihova djeca, 8-godišnja Blue Ivy Carter i trogodišnji blizanci Sir i Rumi.

38-godišnja pjevačica je u kratkim hlačicama pokazala svoju savršenu figuru, a za izlet na oceanu je odabrala ležernu kombinaciju koja joj je odlično naglasila poznate obline.

Jay-Z je već prije nekoliko dana uhvaćen u društvu multi-milijardera Dorseyja, a čini se kako je prijateljstvo među njima sve črvšće.

Inače, Beyonce i Jay-Z vjenčali su se u tajnosti u travnju 2008. godine, a zajedno imaju troje djece. Upoznali su se 1999. godine, a godinu kasnije su postali par. Tijekom veze nekoliko puta su i glazbeno surađivali, a "Crazy In Love" do danas je ostao njihov najveći hit. Prvo dijete, Blue Ivy, dobili su 2012. godine, a njihov brak potresle su glasine o njegovoj nevjeri dvije godine nakon.

Beyonce je podigla mnogo prašine nakon što je albumom "Lemonade" iz 2016. godine u nekoliko pjesama naglasila kako je znala za prevaru. Blizance Sir i Rumi dobili su 2017. godine, a unatoč glasinama njihov brak i dalje je stabilan.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene