Objavit će na nastupu?

Beyonce je trudna?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Queen B ne pije alkohol, čuva trbuščić od paparazza i nosi široku odjeću. Nije se opustila ni tijekom godišnjeg. Ništa se ne prepušta slučaju.

Američki mediji spekuliraju, a oni šute. Ponovno su se pojavile glasine da je Beyonce trudna. 'Queen B' i njen suprug, reper Jay Z, večerali su nedavno u restoranu 'Son Of A Gun', a pjevačica navodno nije popila ni kapi alkohola.

Pogledaj i ovo showbuzz Scena na Super Bowlu Jay-Z otkrio zanimljiv razlog zbog kojeg on i Beyonce nisu ustali dok je svirala američka himna

Bit će to najbolja utakmica do sada!

Osim toga, stalno nosi široku odjeću te prekriva trbuh. Čak je i na godišnjem odmoru nosila bikini sa visokim strukom, a tijekom nastupa u listopadu trbuščić se već nadzirao. Mediji pretpostavljaju da bi Beyonce sretnu vijest mogla objaviti tijekom svog nastupa na Super Bowlu, gdje će nastupiti.

ANKETA Biramo najbolju stranu guzu – da čujemo i vaše mišljenje!

TURSKA GLUMICA KOJU OBOŽAVATE Živi za selfie fotografije

Da podsjetimo, tijekom nastupa na dodjeli MTV nagrada je svojedobno otkrila da je trudna, pomilovavši trbuh nakon izvedbe. Spektakularno, baš kako Beyonce voli. Prošlog tjedna slavna obitelj proslavila je četvrti rođendan mezimice Blue Ivy.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene