Ogroman uspjeh!

Video koji je hit na društvenim mrežama: Ovako je Beyonce reagirala kad je čula da se upisala u povijest!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce je bila glavna zvijezda 63. dodjele Grammyja. Naime, s četiri nagrade koje je osvojila u noći s nedjelje na ponedjeljak sada ima ukupno 28 osvojenih gramofona, zbog čega je postala najnagrađivanija žena u povijesti te svečanosti.

Na 63. dodjeli glazbene nagrade Grammy Beyonce je ušla u glazbenu povijest sa stilom iako se prvotno nije ni trebala pojaviti na svečanosti. 

Pogledaj i ovo Beyonce ima 32 kipića! Beyonce oborila rekord s najviše osvojenih Grammyja u karijeri, no i ovaj put je izgubila u najprestižnijoj kategoriji

Pjevačica je bila glavna zvijezda večeri u u crnoj, kožnoj, haljini koju je iskombinirala s dugim rukavima, a u prvom planu je bio njezin raskošni dekolte. Kosu je nosila raspuštenu i prirodno kovrčavu te je stajling zaokružila predimenzioniranim naušnicama. 

No u sjenu je njezin fantastični izgled stavio rekord od 28 Grammyja sveukupno, čime je najnagrađivanija žena u povijesti dodjele te nagrade. Sve je iznenadila svojim pojavljivanjem jer je izvršni direktor svečanosti Harvey Mason Jr. ranije rekao za Los Angeles Times da neće doći i da mu je žao zbog toga. 

"To je nesretna okolnost jer ona ima veliku ulogu u Akademiji za diskografsku umjetnost i znanost. Apsolutno je želimo na pozornici", istaknuo je. 

Ovim obratom sigurno su zadovoljni i organizatori i Beyonceini obožavatelji, a dugo će se pamtiti njezine reakcije na dodjeli. Naime,  pjevačica se popela na pozornicu i prihvatila nagradu za najbolju rap-pjesmu s Megan Thee Stallion. 

Megan je održala govor u kojem je zahvalila i Beyonce pa spomenula da je oduvijek htjela biti poput nje, no u reperskoj vrsti glazbe. 26-godišnja Stallion ispričala je da je bila na njezinu koncertu Destiny's Child i zahvalila se i Jay-Z-ju koji je došao na dodjelu sa suprugom, a pjevačici su dok je to slušala zasuzile oči. 

Nakon govora se oglasio voditelj svečanosti Trevor Noah. 

"Želimo da svi znaju da se upravo dogodilo nešto povijesno na Grammyjima. S ovom nagradom Beyonce je dostigla rekord izvođačice s najviše osvojenih Grammyja u povijesti te općenito pjevača, bilo muškog ili ženskog, s najviše osvojenih Grammyja", istaknuo je. 

Beyonceina reakcija na tu objavu se proširila na društvenim mrežama i postala viralna. Naime, pjevačica je u tom trenutku osvojila s 27 Grammyja i izjednačila se s rekordom Alison Krauss (49), pjevačice bluegrassa, podvrste country-glazbe. 

Beyonce je kasnije osvojila 28. nagradu i nadmašila Alison te tako postala najnagrađivanija žena u povijesti Grammyja. Njezine reakcije postale su GIF-ovi. 

"Kao umjetnica vjerujem da je moj posao i posao svih nas da se vremena održavaju u našoj glazbi i ovo je bilo tako teško razdoblje. Zato sam htjela podići, ohrabriti i slaviti sve predivne crne kraljice i kraljeve koji me nastavljaju inspirirati i inspiriraju cijeli svijet. Ovo je sve tako moćno. Radim cijeli svoj život, od devete godine i ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo", rekla je pop-diva u svom govoru. Usto je zahvalila svojoj kćeri Blue Ivy (9), s kojom je podijelila jednu nagradu.

 

Inače, osim što je sama rekorderka, glazbenica je i dio obitelji koja je osvojila najviše Grammyja. Njezin muž, reper Jay-Z ima 22 pobjede dosad, a njezina sestra Solange 11, što je ukupno 61. 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene