Usidrio se kraj nje

IZNENADILI SVE! Slavica i Bernie Ecclestone zajedno na ljetovanju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bernie Ecclestone svoju je jahtu usidrio tik ispred kuće bivše supruge Slavice. Mnogi su se šokirali kada se Slavica ukrcala na njegovu jahtu.

Nakon što ste jučer u In magazinu doznali kako je Bernie Ecclestone svoju jahtu usidrio tik ispred kuće bivše supruge Slavice - stiže još jedno iznenađenje. Slavni par ljetuje zajedno.

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte galeriju Bogataš u Trogiru uživa u poljupcima 50-ak godina mlađe ljepotice

Velika bijela jahta zove se Petara i nakon razvoda pripala je Berniju Ecclestoneu. Druga luksuzna jahta znakovitog imena Sola pripada Slavici Ecclestone. Već i činjenica da su im brodovi privezani jedan uz drugi je dovoljno iznenađujuća. A gotovo nevjerojatan bio je prizor kad se Slavica sa svoje jahte ukrcavala na Bernijevu na kojoj su, dok su još bili u braku, proveli brojne obiteljske praznike. Naravno nije trebalo dugo da krenu glasine kako se između bivših supružnika rasplamsala stara ljubav.

Otkad su se 2009. godine Slavica i Bernie Ecclestone razveli ni jedno ni drugo nisu odustali od ljetovanja na Jadranu. No prizor gdje se šetaju Dubrovnikom zajedno, otada nije bilo moguće snimiti. Naime, Slavica bi uvijek došla nekoliko tjedana prije ili poslije Bernija. Društvo su joj pravile kćeri ili britanska vojvotkinja od Yorka.

Bernija se najčešće moglo susresti u društvu 46 godina mlađe Brazilke Fabiane Flosi s kojom se vjenčao tri godine nakon razvoda. No čini se kako očevo oduševljenje nisu dijelile njegove i Slavičine kćeri Tamara i Petra koje se nisu pojavile na vjenčanju. Jučer su Bernie, Fabiana, Slavica i njihovi prijatelji zajedno šetali gradom i večerali u luksuznom restoranu.

Bernie je Slavici isplatio milijardu funti čime je njihov razvod zaradio titulu najskupljeg na svijetu. Daleko je nadmašio one milijardera Adnana Khashoggija i Romana Abramovića. Nagađalo se kako je za razvod Ecclestona kriva njegova opčinjenost poslom, a Slavica je željela da nakon trostrukog bajpasa uspori ritam. Bez obzira na to što je razlog, zajednički odmor dokaz je da su sve nesuglasice izglađene. Uostalom, Slavica i Berni u braku su proveli 24 godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene