Vrtoglava otkupnina

SPAS PUNICE Bernie Ecclestone pregovara s otmičarima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Navodno otmičari, od Bernija Ecclestonea, traže iznos od 250 milijuna kuna i to predstavlja najveću otkupninu ikad traženu u Brazilu.

Punica prvoga čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestonea oteta je u petak u Sao Paulu, a otmičari traže vrtoglavu otkupninu, pišu vodeći brazilski dnevni listovi.

Pogledaj i ovo Slavica Ecclestone - 3 Sve je bilo brzo Slavicu Ecclestone svi znamo po braku sa šefom Formule 1, a njihova je brakorazvodna parnica oborila svjetski rekord!

Za sada se još uvijek ne zna u kakvom je stanju žrtva, a otmičari su u stalnom kontaktu s jednim od najbogatijih čovjeka Britanije. Ipak, nisu mu ponudili nikakav dokaz da je žrtva živa, baš kao što se ni oteta Aparecida Schunck nije mogla nikome javiti.

Bernie na svom računu ima 22 milijarde kuna i ta ga činjenica svrstava među četiri najbogatija čovjeka u Velikoj Britaniji. Navodno otmičari traže iznos od 250 milijuna kuna i to predstavlja najveću otkupninu ikad traženu u Brazilu.

'Vjerujemo da će se Aparecida vratiti kući živa i zdrava. Javnost inače ni ne zna za većinu otmica u Brazilu, ali kriminalcima je očito u interesu da mediji o ovoj pišu. Računaju na to da će im Bernie dati novac kako bi izbjegao pritisak javnosti', pišu mediji.

Policija ga savjetuje da ne daje izjave kako ne bi naljutio otmičare.

'Schunck je nestala blizu obiteljske kuće u naselju Interlagos u São Paulu. S obzirom na to da nije riječ o bogataškoj četvrti, opravdano sumnjamo kako su je otmičari ugrabili jer su znali da je, nakon što joj se kći Fabiana Flosi 2012. udala za Bernieja, postala dio Ecclestonove obitelji', rekao je izvor.

Upravo je ovaj događaj razlog tome što su mnogi bogataši već otkazali svoj dolazak na Olimpijske igre koje počinju 5. kolovoza u Rio de Janeiru. Kako prenose mediji, oni strahuju za vlastite živote, a situacija se samo pogoršala nakon što je u javnost procurila informacija da brazilski policajci i vatrogasci zbog ekonomske krize ne dobivaju plaću pa se nikome od gostiju ni ne može garantirati sigurnost.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene