Zanimljivo društvo

U Dubrovnik stigao 88-godišnji milijarder s dvije dame, puno mlađom suprugom i poznatom pjevačicom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bernie Ecclestone i Geri Halliwell stigli su u Dubrovnik sa supružnicima.

Bernie Ecclestone i bivša spajsica Geri Halliwell sa supružnicima su prošetali Dubrovnikom.

Pogledaj i ovo Geri Halliwell i Christian Horner što će biti dalje? Suprug bivše spajsice u središtu skandala: Procurile za nju ponižavajuće poruke i otkrile pravu istinu o njemu?

Da je vlasnik Formule 1 veliki obožavatelj Hrvatske, a posebno Dubrovnika, poznato je odavno.

Ta informacija nimalo ne čudi s obzirom da mu je druga supruga Slavica Radić bila Hrvatica, a ljubav prema našoj zemlji usadili su i kćerima Petri i Tamari.

Ipak, 88-godišnji Bernie je u Hrvatsku sada stigao sa 43-godišnjom suprugom Fabianom Flosi, s kojom je u braku od kolovoza 2012. godine.

A društvo im radi jedna svjetski poznata dama, a radi se o crvenokosoj članici megapopularne ženske skupine Spice Girls, Geri Halliwell, koja je u pratnji svog supruga Christiana Hornera.

Glazbenica je nedavno odradila povratničku turneju s bendom, pa je krenula na zasluženi odmor, a drago nam je da se odlučila upravo za Hrvatsku!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) +4 Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Celebrity Obitelj preklinje glumca da prekine sve veze s bivšom suprugom koja se jako čudno ponaša

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene