obnovili staru ljubav?

Affeck i Lopez 17 godina od iznenadnog prekida zaruka opet uhvaćeni skupa! Snimljeni nakon povratka s puta, evo kako je Rodriguez reagirao na to

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ben Affleck i Jennifer Lopez snimljeni su nakon povratka iz Montane, gdje on ima svoju kuću, a izvori bliski pjevačici kažu da je ona presretna i da se sve odvilo brzo među njima.

Ben Affleck (48) i Jennifer Lopez (51) ponovno su skupa nakon što je prošlo 17 godina od njihova prekida zaruka i veze, pišu strani mediji. 

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Fotografi su snimili Bena i Jennifer pri povratku s kratkog romantičnog puta nakon što su izašli iz privatnog aviona u Los Angelesu. Naime, bili su na zajedničkom putovanju u luksuznom skijaškom odmaralištu u Montani, gdje on ima svoju kuću.

Na slikama se vidi par u automobilu,  Affleck za upravljačem, a Lopez na suvozačkom sjedalu. Fotografije možete pogledati ovdje.

To je drugi put da su Ben i Jennifer snimljeni zajedno u ova dva tjedna, a ranije se saznalo da ju posjećuje u njezinu domu. 

"Jennifer je provela nekoliko dana s Benom izvan grada. Snažno su povezani. Sve se dogodilo brzo i intenzivno, no ona je sretna. Provela je divno vrijeme s njim. Voli biti s njime", rekao je izvor za magazin People

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jennifer Lopez i Ben Affleck (Foto: AFP) Celebrity Vraća se Bennifer? Nove fotke nekadašnjeg omiljenog para uzburkale su glasine o njihovu pomirenju

Inače, Lopez i Affleck zaručili su se 2002., a onda odgodili vjenčanje koje je trebalo biti godinu dana kasnije. Službeno su prekinuli 2004. 

Ponovno su se zbližili nakon što je Jennifer prekinula sa zaručnikom Alexom Rodriguezom, a u isto se vrijeme saznalo da Ben koristi aplikaciju za pronalazak partnerice. Glumac je prije nekoliko mjeseci prekinuo sa 16 godina mlađom kolegicom Anom de Armas. 

E! News je izvijestio da je Alex šokiran jer se Jennifer tako brzo oporavila i krenula dalje nakon njihova prekida. Bio je uvjeren da će se pomiriti i da će poraditi na svojim problemima. Rodriguez je razočaran cijelom situacijom. 

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) +15 Tori Spelling (FOTO: Profimedia) Celebrity Zvijezdu "Beverly Hillsa" paparazzi snimili u badiću, fotke se znatno razlikuju od onih koje sama dijeli na Instagramu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene