zaljubljeni do ušiju

Oskarovac i 16 godina mlađa djevojka se više ne skrivaju, zagrljeni su šetali plažom na egzotičnom putovanju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ben Affleck i Ana de Armas još nisu službeno potvrdili svoju vezu, no sudeći prema fotografijama s putovanja, više se ne skrivaju.

Oskarovac Ben Affleck i njegova 16 godina mlađa djevojka Ana de Armas upoznali su se na snimanju trilera "Deep Water", gdje su se i zbližili, a paparazzi pomno prate svaki njihov pokret.

Pogledaj i ovo showbuzz neprepoznatljiv je! Promijenio imidž nedugo nakon što je isto učinila njegova mlađahna bivša koja mu je slomila srce

Slavni par još nije službeno potvrdio svoju vezu, no sudeći prema posljednjim fotografijama s putovanja na Kostariku, zaljubljeni su i ne skrivaju se.

Uhvaćeni su ovoga tjedna u šetnji plažom, a hodali su zagrljeni i cijelo su se vrijeme smješkali. Prije nekoliko dana bili su na Kubi, odakle glumica potječe, a fotografirali su se s obožavateljima te su uživali u tamošnjim specijalitetima.

Armas inače glumi u najnovijem filmu o Jamesu Bondu "Za smrt nema vremena", čija je premijera pomaknuta na studeni ove godine zbog straha od koronavirusa. Glumica je utjelovila agenticu CIA-e koja pomaže agentu 007.

Ben Affleck prije dvije godine se rastao od dugogodišnje supruge Jennifer Garner, s kojom ima troje djece. Glumca su optuživali za seksualno zlostavljanje te je bio na odvikavanju od alkohola, a bivša mu je supruga čitavo vrijeme bila podrška.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene