velika romansa

Ljepotica i 16 godina stariji glumac nerazdvojni poslije egzotičnih putovanja, ljubili se u šetnji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bena Afflecka i Anu de Armas paparazzi su ulovili u šetnji Los Angelesom, a ljubili su se bez ikakve brige što ih snimaju novinari.

Zaljubili su se na setu filma "Deep Water" u kojem glume supružnike, a romansa Bena Afflecka i Ane de Armas izgleda sve snažnijom iz dana u dan.

Pogledaj i ovo showbuzz neprepoznatljiv je! Promijenio imidž nedugo nakon što je isto učinila njegova mlađahna bivša koja mu je slomila srce

Par su paparazzi ulovili u ponedjeljak nakon što su i glumčeve kuće u Los Angelesu krenuli u šetnju te su se ljubakali usput, bez ikakve namjere da se skrivaju od novinara.

47-godišnji glumac i njegova 31-godišnja kolegica zajedno su u Affleckovom domu nakon što su se vratili s putovanja na Kubu i Costa Ricu. Od onda su nerazdvojni.

Ana de Armas postala je jedna od najtraženijih holivudskih glumica u posljednjih nekoliko mjeseci, a između ostaloga glumi i u najnovijem filmu o Jamesu Bondu "No time to die". Povezivali su je početkom godine s glumcem Bradleyjem Cooperom, no ispostavilo se da se ljepotica ipak našla u zagrljaju Bena Afflecka.

Otkad se Ana i Ben ne skrivaju i često su viđeni skupa kako izmjenjuju nježnosti.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Courtney Love (Foto: Profimedia) Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) Courtney Love (Foto: Profimedia) +2 Courtney Love (Foto: AFP) Zanimljivosti Ona ga je upoznala s heroinom, nekoliko se puta htio ubiti, a svjetska slava ga je uništila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene