Kao usred ljeta

Uspjela je biti golišava i ispod zimske jakne: Pokazala savršeno ravan trbuh, zima joj ne može ništa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bella Hadid je New Yorkom prošetala u debeloj zimskoj jakni ispod koje je imala samo topić.

Manekenka Bella Hadid uživa riskirajući svojim odjevnim kombinacijama, no uvijek pazi na to da uvijek bude u trendu. Fotografi su je uhvatili dok je šetala u petak svojim kvartom u New Yorku, a 24-godišnja ljepotica na sebi je imala ležernu kombinaciju.

Pogledaj i ovo Bella Hadid ni trepnula nije Ispod prozirnog kombinezona jasno su joj se vidjele grudi, ovaj put ih rukama nije ni pokušala sakriti!

Ispod deblje zimske jakne imala je topić koji je otkrio njezin ravan trbuh, a uz trenirku je uskladila i kapu koja joj se uklapa u čitav stil. Obavljala je obaveze po gradu, a navečer je otišla u izlazak sa jednom od svojih najboljih prijateljica, manekenkom Kendall Jenner.

Jedna od najtraženijih svjetskih manekenki često se u javnosti pojavljuje u golišavim izdanjima, koja otkrivaju njezinu sjajnu figuru poznatu i s modnih pista.

Bella je inače bila u vezi s reperom The Weekndom 2015. godine, a nakon prekida i njegove veze s pjevačicom Selenom Gomez, par se pomirio. Ipak ponovno su prekinuli, a već tri godine Bella se u javnosti pojavljuje samo sa svojim frendicama i ljubavni život čuva daleko od medija.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jett i John Travolta (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Glumac čiji su život obilježile tragedije objavio rijetku fotku sa sinom koji slavi prvi rođendan bez majke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene