Golišavo sportsko izdanje

U hlačicama koje su malo toga prekrile priredila je vruće prizore paparazzima koji je ne ispuštaju iz vida otkako je krasi laskava titula

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bellu Hadid su znanstvenici proglasili najljepšom ženom svijeta zbog gotovo savršenih proporcija lica, a od tada je paparazzi prate u stopu.

Manekenka Bella Hadid nedavno je napunila 25 godina, a već se može pohvaliti laskavom titulom najljepše žene na svijetu.

Pogledaj i ovo Bella Hadid ni trepnula nije Ispod prozirnog kombinezona jasno su joj se vidjele grudi, ovaj put ih rukama nije ni pokušala sakriti!

Tu titulu dodijelili su joj znanstvenici zbog gotovo savršenih proporcija lica, a zbog toga je paparazzi ne ispuštaju iz vida.

Tako su je ovaj tjedan ulovili nakon treninga u New Yorku u golišavom sportskom izdanju, u kojem im nije mogla promaknuti.

Nosila je usku crnu majicu na bretele i pripijene vruće hlačice od lateksa, koje nisu uspjele prekriti njezinu cijelu stražnjicu i koje su u prvi plan stavile njezine vitke manekenske noge.

Iako smo je navikli vidjeti i u puno oskudnijim izdanjima, obično se radi o uređenim fotkama za kampanje, a sada je pokazala da i uživo izgleda jednako besprijekorno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bella 🦋 (@bellahadid)

A iako je paparazzi ne ispuštaju iz vida, uspjelo im je sve donedavno promaknuti da već godinu dana ima dečka. Radi se o umjetničkom direktoru Marcu Kalmanu, s kojim je ovo ljeto i sama potvrdila vezu na svojem Instagramu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 +2 Hana Huljić - 1 Celebrity Hana Huljić pokazala s kim uživa dok svi pričaju o njezinoj vezi s Grašom, a fotka je potvrdila i nešto o čemu se naveliko šuška?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene