Seksi izdanje

Ponosno istaknula nikad bujniji dekolte, a djeluje kao da na sebi nije imala ništa osim balonera

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bella Hadid odrađivala je modno snimanje u seksi odjevnoj kombinaciji.

Bella Hadid (24) jedna je od najtraženijih manekenki u svijetu, a pažnju obožavatelja redovito plijeni golišavim fotografijama na svom Instagramu.

Pogledaj i ovo Bella Hadid ni trepnula nije Ispod prozirnog kombinezona jasno su joj se vidjele grudi, ovaj put ih rukama nije ni pokušala sakriti!

Njezina seksi modna snimanja također privlače pozornost i na takvom je bila prije nekoliko dana u New Yorku. Bella je odrađivala angažman za brend Michael Kors i obukla kratki bež baloner koji je isticao njezine bujne grudi. 

Ni sama Hadid nije se mogla načuditi svom dekolteu pa ga je često provjeravala dok je hodala do lokacije snimanja nakon šminkanja. Mnogi su se prolaznici okretali za njom, a činilo se kao da nema ništa ispod balonera uz koji je nosila bijele čarape i cipele oksfordice. Poslije je obula zlatne sandale. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Swipe to see the way @devonleecarlson and I have one beer and try to make a reboot Lizzie McGuire music video. she eggs me on. it’s absolutely not ok, I agree 🙃🥺🤬🤭😓🥴

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Modno snimanje odrađivala je i na brodu, no to joj nije bio problem. Više fotografija možete pogledati ovdje. Inače, Bellu na Instagramu prati 34,4 milijuna ljudi. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene