Ajoj!

Pobjegla na egzotični odmor, pa otkrila kakva joj se nezgoda dogodila dok je uživala u mini bikiniju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Manekenka Bella Hadid pokazala je svojim pratiteljima na društvenim mrežama kako izgleda nakon što je zaboravila nanijeti kremu na sunčanje.

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice Bella Hadid na Instagramu se pohvalila svojim senzacionalnim tijelom u bikiniju i to nakon što je na odmoru dobila ozbiljne opekline od sunca.

Pogledaj i ovo showbuzz Hadid ljepotice Ide stopama starije sestre: 18-godišnja Bella osvaja na prvu

24-godišnja Bella sa svojih je 38,3 milijuna pratitelja na Instagramu podijelila video u kojem je ono što najviše dolazi do izražaja je crvena nijansa kože koju je zaradila nakon što je zaboravila nanijeti kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom.

"Upravo sam se ovako probudila. Opasnost, nemojte ostavljati pospanu djevojku na suncu", napisala je Bella koja inače ima dosta svjetlu put, pa joj je na suncu izgorilo cijelo tijelo i koža na licu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

No unatoč toj nezgodi čini se da se dobro zabavila dok je pozirala pokraj palme s oceanom u pozadinu, na lokaciji čije ime nije otkrila.

Na odmor se zaputila nakon što je zajedno s Kate Moss i Demi Moore odradila virtualnu reviju za modnu kuću Fendi krajem prošlog mjeseca.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Antonija Dora Pleško - 2 In Magazin: Antonija Dora Pleško - 9 Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) +2 Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Celebrity Pamtimo je kao čudo od djeteta, a izrasla je u pravu ljepoticu: Zvijezda ''Supertalenta'' zadivila fotkama iz Meksika!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene