Pitaju je koga skriva?

Manekenka zaintrigirala fanove golišavim fotografijama koje je dodatno uređivala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bella Hadid ranije je otkrila kako je u karanteni s prijateljicama.

Manekenka Bella Hadid (23) otkrila je kako provodi dane s prijateljicama u karanteni zbog koronavirusa i razveselila fanove.  

Pogledaj i ovo Shanina Shaik Koliko zapravo vježbaju? Kupanjem u znoju do isklesanih tijela: Koje su tajne fitness režima svjetski poznatih zvijezda?

"Sretna jer ću dobiti malo vitamina D", napisala je Bella pokraj fotografije na kojoj je pozirala u kupaćem kostimu. Manekenka je obukla bijeli minijaturni bikini i u prvi plan stavila grudi i ravan trbuh. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lucky 🍀 to get some Vitamin D☀️🌼

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Njezina objava naišla je na odobravanje obožavatelja, kojih ima više od 29 milijuna na Instagramu. "Predivna Bella", "Ovo je melem za moje oči", "Tako lijepa. Da barem ja izgledam tako", komentirali su. 

Ipak, dio ljudi primijetio je da je manekenka fotošopirala fotografiju i stavila u lijevi kut sliku biljke. "Koga skrivaš?", pitali su ju. 

Bella je prije nekoliko dana objavila video na sve popularnijoj društvenoj platformi TikTok i pokazala kako se zabavlja s prijateljicama. Naime, djevojke su se snimile kako plešu u kući. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene