Trčkarala u tangicama

Od suza, skandala i problema pobjegla je na plažu pa u sićušnom bikiniju pokazala tijelo bez mane!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bella Hadid snimljena je na plaži u Miamiju, kamo je pobjegla poslije skandala zbog kojeg je njezina obitelj trenutačno u centru pažnje.

Manekenka Bella Hadid poznata je po tome što svoje privlačno tijelo gotovo svakodnevno pokazuje na modnim pistama diljem svijeta i snimanjima, no ovih je dana uzela zasluženi odmor od užurbanog rasporeda kako bi provela malo vremena s prijateljima na plaži u Miamiju.

Pogledaj i ovo Bella Hadid ni trepnula nije Ispod prozirnog kombinezona jasno su joj se vidjele grudi, ovaj put ih rukama nije ni pokušala sakriti!

25-godišnja Bella bila je zvijezda među mnoštvom kupača, a rijetki su mogli skinuti pogled s njezina isklesanog tijela u minijaturnom bikiniju uzorka leoparda. 

Bella je ovih dana na profilu na Instagramu otvoreno progovorila o svojem mentalnom zdravlju, napisavši da u posljednjih nekoliko godina gotovo svakodnevno plače, a usto je objavila nekoliko fotografija na kojima je uplakana. Svojih 47 milijuna pratitelja tako je htjela podsjetiti na to da društvene mreže nisu stvarni život.

Napisala je da ju je na objavu potaknuo videozapis Willow Smith, koja je govorila o nesigurnosti i tjeskobi, dodavši da su joj upravo Willowine riječi pomogle da se osjeća manje usamljeno.

Bella je podijelila nekoliko savjeta obožavateljima koji se možda bore sa sličnim mentalnim problemima.

"Želim da znate da uvijek postoji svjetlo na kraju tunela, a rollercoaster se u jednom trenutku potpuno zaustavi. Bit će bolje", nastavila je.

Bella je napisala i da se dosad više puta suočavala sa sličnim problemima te da zna da je moguće naučiti se nositi s boli radite li na sebi i provodite li dovoljno vremena nastojeći otkriti koji su to okidači i traume.

U siječnju je napravila stanku u korištenju društvenih mreža da bi se usredotočila na vlastito mentalno zdravlje.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Getty Images) +0 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bila je omiljena slatkica, ali čini se da su se stvari malo otele kontroli, ali ona to demantira i kaže da izgleda besprijekorno!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 2 +0 Hana Huljić - 4 Celebrity Hana Huljić objavila prvu fotku otkako se pročulo da je s Grašom, a dala je naslutiti gdje uživa u romantici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene