to još nismo vidjeli!

Činilo se da nosi običnu crnu haljinu, no onda se okrenula i pokazala svima svoj neobični odabir!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bella Hadid lukavo odabire kreacije za crveni tepih i nikad ne prolazi nezamijećeno.

Bella Hadid (24) nastavlja očaravati svojim modnim odabirima na crvenom tepihu na filmskom festivalu u Cannesu, a najnoviji je rijetko koga ostavio ravnodušnim. 

Manekenka se pojavila u dugoj uskoj crnoj haljini i dok je pozirala, s leđa se činilo da se radi o sasvim uobičajenoj kreaciji. No Bella se onda okrenula i sa smiješkom pozirala iznenađenim fotografima. 

Naime, njezina crna haljina imala je duboki dekolte, a grudi je pokrivala predimenzionirana zlatna ogrlica. Hadid se ni u jednom trenutku nije bojala da će pokazati previše i samouvjereno je izmjenjivala poze te slala poljupce i mahala. 

Inače, Bella, koju su znanstvenici zbog gotovo savršenih proporcija lica proglasili najljepšom ženom svijeta, nedavno je objavila na Instagramu fotografiju na kojoj je zagrljaju muškarca.

Ubrzo se doznalo da je riječ o umjetničkom direktoru Marcu Kalmanu, s kojim Bellu već neko vrijeme povezuju u stranim medijima.

Daily Mail je još u siječnju objavio video na kojem zajedno ručaju u restoranu, no od tada nijedno od njih nije komentiralo glasine da su u vezi, a čini se da su ih ovom fotkom konačno potvrdili.

Pretpostavlja se da su se upoznali preko sestara Jenner, s kojima je Bella jako bliska prijateljica, jer Kalman, koji je dobro poznato ime u glazbenim krugovima, surađuje s ocem Kyliena djeteta, reperom Travisom Scottom

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) +2 Val Kilmer (Foto: AFP) Nekad i sad Bio je najpoželjniji muškarac i tiha patnja žena, ali sada jedva govori i njegova pojava baš rastužuje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene