novi video

Poznate prijateljice dale su sve od sebe da u samo par sekundi zagolicaju maštu obožavatelja svojim savršenim tijelima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bella Hadid i Hailey Bieber glavne su zvijezde nove kampanje brenda Versace, a ove mlade dame pokazale su svoja savršena tijela u kratkom videu.

Hailey Bieber posljednjih mjeseci ima pune ruke posla, a modna kuća Versace objavila je i njezinu najnoviju kampanju. Supruga Justina Biebera je uz svoju najbolju prijateljicu Bellu Hadid glavna zvijezda jedne od očekivanijih kampanja na svijetu.

Pogledaj i ovo Selena Gomez i Hailey Bieber - 2 susret bivše i sadašnje Dvije najveće suparnice iznenadile javnost svojim neočekivanim potezom, evo zašto su Selena i Hailey glavna tema svih svjetskih medija!

Manekenke poziraju u kupaćim kostimima, a u videu koji traje tek par sekundi otkrile su svoje zavidne linije. Pozirale su za novi parfem "Dylan Turquoise", a cijela kampanja snimljena je u ljetnom ozračju, uz obalu mora.

Hailey i njezin suprug inače su prije nekoliko dana proslavili drugu godišnjicu braka. Pred oltar su stali u rujnu 2018. godine u New Yorku, a veliku proslavu su priredili 30. rujna iste godine u Južnoj Karolini.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Icons only - @bellahadid and @haileybieber star in the new Dylan Turquoise and Dylan Blue campaigns, launching tomorrow. Weather prediction? Scorching hot. #VersaceFragrances #VersaceDylanBlue #VersaceDylanTurquoise

A post shared by Versace (@versace) on

26-godišnji pjevač nedavno je na Instagramu napisao kako će dati sve od sebe da bude što bolji suprug i budući otac, a priznao je kako mu je odrastanje pred svjetlima reflektora uzrokovalo probleme kasnije u životu. Bieber vjeruje kako mu je prenapuhani ego prije uništavao veze, a nada se kako će s njegovim brakom s Hailey biti sve u redu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Savić (Foto: Youtube Screenshot) Sonja Savić (Foto: Youtube Screenshot) Sonja Savić (Foto: Youtube Screenshot) +0 Sonja Savić (Foto: Youtube Screenshot) Celebrity Tragičan kraj jedne od najljepših glumica s ovih prostora: Liječnici su je našli na podu okruženu špricama, prizor ih je šokirao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene