odala ih fotka

Svi se pitaju tko je muškarac koji je zaveo najljepšu ženu svijeta, evo što znamo o njemu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bella Hadid je fotografijom na Instagramu potaknula nagađanja oko toga da ima novog dečka.

Čini se da je Bella Hadid (24) na Instagramu suptilno potvrdila da ima novog dečka.

Pogledaj i ovo Bella Hadid - 3 ''Često je neizdrživo'' Jedna od najtraženijih manekenki današnjice raspričala se o bolesti s kojom se bori: ''Napada sve, ne mogu izdržati...''

Manekenka koju su znanstvenici zbog gotovo savršenih proporcija lica proglasili najljepšom ženom svijeta objavila je niz svojih fotografija iz Pariza, gdje je otputovala iz Cannesa, a nikome nije promaknulo da na zadnjoj od njih pozira u prisnom muškom zagrljaju.

"Najbolje vrijeme života. Zdrava, zaposlena i voljena", napisala je u opisu što je dodatno potaknulo nagađanja o njezino novoj vezi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bella 🦋 (@bellahadid)

Brzo se doznalo da se radi o umjetničkom direktoru Marcu Kalmanu, s kojim Bellu već neko vrijeme povezuju u stranim medijima.

Daily Mail je još u siječnju objavio video na kojem zajedno ručaju u restoranu, no od tada nijedno od njih nije komentiralo glasine da su u vezi, a čini se da su ih ovom fotkom konačno potvrdili.

Pretpostavlja se da su se upoznali preko sestara Jenner s kojima je Bella jako bliska prijateljica, jer Kalman, koji je dobro poznato ime u glazbenim krugovima, surađuje s ocem Kyliena djeteta, reperom Travisom Scottom.

Inače, Bellina zadnja poznata veza bila je s pjevačem The Weekndom koji se u zadnje vrijeme ne odvaja od Angeline Jolie, no nije poznato jesu li par ili samo dobri prijatelji.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Antonija Dora Pleško - 2 In Magazin: Antonija Dora Pleško - 9 Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) +1 Antonia Dora Pleško (Foto: Anamaria Batur) - 4 Celebrity Splićanka koju su nekad zvali čudom od djeteta sada se zbog uske prozirne haljine našla u malim problemima, no uspjela je ostati dama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene