nema joj ravne

Proglašena je nacionalnom junakinjom, no u izdanju bez grudnjaka je podsjetila i zašto je zovu "zločestom curom"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rihanna je proglašena nacionalnom junakinjom Barbadosa, a na svečanosti u Bridgetownu se pojavila u izdanju za pamćenje.

Svjetska glazbena superzvijezda Rihanna proglašena je u ponedjeljak u svojem rodnom gradu Bridgetownu, u sklopu proslave proglašenja republike Barbados, nacionalnom junakinjom te karipske otočne države.

Pogledaj i ovo Rihanna seksi mama! Trudna Rihanna u grudnjaku i tangama pokazala raskošne obline, ali i tetovažu koja je inače skrivena od pogleda!

Pred razgaljenim mnoštvom, premijerka Mia Mottley čestitala je 33-godišnjoj Rihanni na tituli nacionalne junakinje Barbadosa.

"Da nastaviš sjati poput dijamanta i svojim djelima i akcijama biti na ponos svoga naroda", kazala je Mottley Rihanni, referirajući se na njezin hit-single iz 2012. "Diamonds".

Rihanna je na svečanosti izgledala senzacionalno, kao i uvijek, a pojavila u svilenoj narančastoj haljini ispod koje je preskočila obući grudnjak. Outfit je upotpunila zlatnim sandalama, a kosu je isplela u otkačene pletenice.

(Hina)

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kindl (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Ivana Kindl (FOTO: PR/Marko Horvat) Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) +10 Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) Celebrity Ivana Kindl iskreno o teškoj borbi koju vodi već neko vrijeme: ''To je danas najčešća bolest, ali joj se i dalje posvećuje premalo pažnje''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene