A mnogi se slažu...

Autor Albinine pjesme oglasio se nakon ispadanja s Eurosonga: "Siguran sam da smo zaslužili proći u finale!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Autor pjesme "Tick-Tock" Branimir Mihaljević javio se na svojem Facebooku nakon što Albina nije prošla u finale Eurosonga.

Unatoč odličnim reakcijama na njezin nastup u polufinalu Eurosonga, predstavnica Hrvatske Albina Grčić se s pjesmom "Tick-Tock" ipak se nije uspjela plasirati u finale natjecanja.

Pogledaj i ovo showbuzz zbilja je bila sjajna! Reakcije na Albinin spektakularni nastup pristižu sa svih strana, pogledajte što joj sve pišu na društvenim mrežama!

Nakon što je proglašeno deset finalista, na svojem se Facebooku oglasio i autor Albinine pjesme Branimir Mihaljević.

"Toliko sam ponosan. Albina, cijeli tim i sve što smo zajedno u posljednjim mjesecima napravili da Vam to ne mogu riječima opisati. Siguran sam da smo zaslužili večeras proći u finale. Primali smo sve vaše poruke i svu dobru energiju koju nam šaljete. Ne pamtim ovakvo zajedništvo oko jedne pop pjesme. Srce k'o kuća!", napisao je Mihaljević koji je s Albinom bio u Rotterdamu kao dio njezina producentskog tima.

"Albina je svjetski nivo za sve one koji su prošli. Sve pohvale i bravo!", "Kapa do poda", "Bravo, bilo je izvrsno", "Samo hrabro dalje", redali su se komentari ljudi koji su se složili s napisanim.

Podsjetimo, Albina je nastupila 10. po redu, a za prolazak u finale natjecala se s predstavnicima još 15 država, među ostalima i susjedi iz Slovenije i Sjeverne Makedonije, ali na veliku žalost nije se uspjela plasirati u daljnje natjecanje.

U prvih deset izvođača koje ćemo gledati u subotnjem velikom finalu su Norveška, Izrael i Rusija, Azerbajdžan, Malta, Litva, Cipar, Švedska, Belgija i Ukrajina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene