Svi se čude

Svojom pojavom na bazenu sve je ostavila u nevjerici, nimalo ne nalikuje na svoju verziju s Instagrama - kako je to moguće?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Aubrey O'Day uhvaćena je na bazenu u Palm Springsu samo nekoliko dana nakon što su javnost procurile njezine fotografije iz stvarnosti i pokazale njezino pravo lice.

Čini se da je pjevačica Aubrey O'Day prava majstorica uređivanja fotografija na društvenim mrežama, što se ispostavilo nakon što je nedavno pokazala svoje pravo lice u šetnji, a njezine najnovije fotografije s bazena to su samo potvrdile.

Aubrey se na Instagramu uglavnom razmeće svojim razgolićenim fotografijama i provokativnim izdanjima u kojima ističe svoju vitku liniju i dekolte, no na fotografijama iz stvarnog života kao da gledamo neku sasvim drugu osobu. Paparazzi su ju tako uspjeli uhvatiti dok je uživala na bazenu u Palm Springu noseći crni kupaći kostim i mrežasti pareo, a pokušala se sakriti ispod bejzbolske kape. Fotografije su snimljene samo nekoliko dana kasnije nakon onih u šetnji sa psima koje su otkrile njezino pravo lice.

Fotografije s bazena pogledajte OVDJE.

Ostali gosti na bazenu izjavili su kako nema sumnje da je to bila Aubrey jer je jasno i glasno svima dala do znanja tko je ona.

"Glasno je govorila drugim ljudima oko sebe kako se zove, da je ona pjevačica i slavna osoba te da je bila sudionica reality showova. Na bazenu je provela gotovo cijeli dan, bila je tamo čak i kad smo mi došli na plivanje u ponoć. Cijelo je vrijeme bila sama i sate je provodila zureći u telefon i stalno se smiješila u ekran", izjavio je za Daily Mail jedan od gostiju bazena.

Nakon što su prve fotografije bile objavljene, Aubrey i njezin odvjetnik izjavili su kako su one lažne, a onda je na društvenim mrežama objavila nove fotografije, na kojima je vidno mršavija i u licu ne nalikuje na sebe.

"Aubreyina objava govori dovoljno sama za sebe. Osoba na fotografijama paparazza nije ista osoba na fotografiji koju je ona podijelila na Instagramu. Jasno je da se radi o dvjema različitim osobama", izjavio je njezin odvjetnik.

Stoga čudi što se svima na bazenu predstavljala i otkrivala tko je ona.

"Svima nam je bilo neobično da se hvali time tko je. Nije se pokušavala previše sakriti, na društvenim je mrežama čak označila i lokaciju na kojoj se nalazi. Pogledao sam njezine priče na Instagramu od toga dana i u pozadini se čak čuo moj glas", izjavio je izvor.

Njezini obožavatelji već su nagađali o mijenjanju izgleda tijekom godina, ali u jednom intervjuu Aubrey je priznala da zna sve trikove pomoću kojih izgleda drugačije.

"Ugradila sam filere i ubrizgala botoks. Znam sve trikove i koristim ih", izjavila je prošle godine za Us Weekly, ali je negirala odlaske na zahtjevnije plastične operacije.

2012. godine povezivali su ju Donaldom Trumpom mlađim, s kojim je navodno imala aferu dok je on bio već u braku s Vanessom Trump, a 2017. godine bila je u vezi s DJ-em Pauly D-jem.

Inače, Aubrey je još aktivna kao članica Danity Kanea, koji se ponovno okupio 2018. godine.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Boris Rogoznica (FOTO: Laura Vrabec) Celebrity Prije nego što je opet zaključao Instagram za javnost, Boris Rogoznica objavio tužne stihove

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene