Nevjerojatno

Kao dvije različite osobe: Jedna u stvarnosti, a potpuno druga na Instagramu, je li ovo moguće?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Aubrey O'Day razlikuje se u potpunosti na Instagramu i na fotografijama iz stvarnog života, što dokazuju njezine najnovije fotografije iz Palm Springsa.

Aubrey O'Day poznato je američko televizijsko lice i pjevačica, proslavila se kao članice ženskog benda Danity Kane, a popularna je i na Instagramu gdje ju prati 943 tisuće ljudi i gdje najčešće objavljuje razgolićene fotografije u provokativnim pozama.

Međutim mnogi se pitaju kako je to moguće jer Aubrey je ovih dana snimljena u potpuno drugačijem izdanju nego što se predstavlja na društvenim mrežama. Štoviše izgledala je kao sasvim druga osoba dok je šetala svoje pse u kalifornijskom Palm Springsu.

Još je čudnije to što je 36-godišnja Aubrey u javnosti uhvaćena samo dva tjedna nakon što je objavila oglas za aplikaciju za vježbanje i pohvalila se rezultatima.

"Jedva čekam da vidim napredak dok nastavljam s treninzima", izjavila je u objavljenoj snimci koju je podijelila s pratiteljima. Ništa ne nadmašuje treninge uz bazen, ali s ovim mogu vježbati bilo gdje i bilo kada.

Na najnovijim fotografijama vjerojatno je nitko ne bi uspio prepoznati da joj se jasno ne vide tetovaže na boku i vratu. Zato se mnogi pitaju kada su fotografije koje objavljuje na mrežama uopće snimljene jer 15. je srpnja objavila niz onih na kojima pozira u bikinijima.

Nakon što su paparazzi fotografije procurile u javnost, Aubrey je na društvenim mrežama objavila novu fotografiju na kojoj pozira u plavom badiću, i ne nalikuje na sebe u stvarnosti.

Njezini obožavatelji već su nagađali mijenjanju izgleda tijekom godina, ali u jednom intervjuu Aubrey je priznala da zna sve trikove uz pomoć kojih izgleda drugačije.

"Ugradila sam filere i ubrizgala botoks. Znam sve trikove i koristim ih", izjavila je prošle godine za Us Weekly, ali je negirala odlaske na zahtjevnijie plastične operacije.

2012. godine povezivali su ju Donaldom Trumpom mlađim s kojim je navodno imala afdru dok je on bio već u braku s Vanessom Trump, a 2017. godine bila je u vezi s DJ-em Pauly D-em.

Inače, Aubrey je još aktivna kao članica Danity Kanea koji se ponovno okupio 2018. godine.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +0 Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Celebrity Boris Novković demantira razvod od 25 godina mlađe supruge, pokušavaju sve riješiti: "Odnos je destabiliziran"
 

Staklo je počelo pucati, Neda i Marina ne štede glasnice u TLZP glazbenom izazovu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene