Plemenit cilj, dobar provod

Kako je Ana Rukavina već 14. godinu zaredom ujedinila Hrvate: Na koncertu godine htjeli su biti baš svi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Humanitarni koncert "Želim život" već 14. godinu zaredom skupio je oduševljene Zagrepčane na Trg bana Jelačića, gdje su uzavrelu atmosferu održavali mnogi poznati glazbenici.

Sjećanje na Anu Rukavinu i 13 godina nakon njezine prerane smrti obilježava se velikim koncertom "Želim život", kojim se jača svijest o leukemiji te se odaje počast svima koji su se uključili u rad udruge ili pomogli oboljelima.

Pogledaj i ovo Koncert Želim život - 1 koncert želim život! Brojne domaće zvijezde čekaju vas na zagrebačkom glavnom trgu u subotu: ''Svi koji tamo dođu, došli su čistog srca sa željom da pomognu''

Tako se i ove se godine održao veliki humanitarni koncert "Želim život" zaklade Ana Rukavina, kojim su se prikupljala sredstva za unaprjeđenje rada hrvatske hematologije.

17. prosinca na glavnom zagrebačkom trgu okupila su se brojna poznata lica s estrade, političari, ali i humanitarci te su svi zajedno, uz podršku građana, pjevali, plesali i slavili život u ime onih koji zbog bolesti to ne mogu sami činiti.

"Želim život" već tradicionalno privuče mnoge znatiželjnike i ljude dobre volje, a ove je godine Trg bana Jelačića bio posebno veselo mjesto.

Visoka temperatura, mnogi naši slavni izvođači i zabavljači te obilje dobre glazbe zagarantirali su da se pleše i pjeva do dugo u noć, a sudeći prema fotografijama s koncerta, možemo samo zaključiti kako se za dobar provod i plemenit cilj uvijek traži mjesto više. 

Fotke s koncerta pogledajte u našoj fotogaleriji!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke i Anastassija Makarenko (Foto: Getty Images) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) +6 Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Celebrity Nekad najveći frajer izgleda sve gore: Boksačke borbe uništile su mu lice koje je popravljao loš doktor

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene