Ponovno rođen

CIJELA TURSKA PRATI NJENU VEZU 'Prolazim kroz lijepo razdoblje i jako sam sretna'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U intervjuu je Asli Enver otkrila kako se snalazi u ulozi Nisan u seriji 'Ponovno rođen'. Gledamo je kao suprugu glavnog glumca.

Asli Enver, koju gledamo u seriji 'Ponovno rođen' kao Nisan, suprugu glavnog glumca, priznaje: 'Nikada u životu nisam razmišljala kako se vidim u budućnosti niti to sada činim. Dovoljno je uživati u glumi, a život te nekako sam odvede kamo treba', rekla je Asli. U intervjuu je otkrila još poneke zanimljive detalje.

Pogledaj i ovo showbuzz Transplatacija PONOVNO ROĐEN Hoće li Nisan preživjeti?

'Sigurna sam da ste imali mnogo glumačkih ponuda. Zašto ste baš odabrali seriju 'Ponovno rođen'?'

Zato što mi se scenarij učinio zaista posebnim. Doduše, priča o blizancima već je viđena tema u serijama pa sam bila pomalo skeptična. Pitala sam se kako možemo blizance istodobno prikazati realističnima, ali ono što sam vidjela jako mi se svidjelo. U tome su ulogu svakako odigrali i glumac Šukru Ozjildiz, produkcija, glumačka postava i scenarij... Na primjer, da nisam imala povjerenja u Šukrua ili redateljsku i producentsku ekipu, ne bih imala hrabrosti upustiti se u to.

Kakav je Šukru kao glumački partner?

Šukru je jedna od onih osoba u čiju dušu možete zaviriti. Jako ga volim i zaista sam sretna što mogu raditi s njim.

OVDJE možete pobliže upoznati glavnog glumca serije 'Ponovno rođen'.

Kažite nam nešto nešto više o svom liku.

Nisan je u početku vrlo poslušna osoba. Ne želi izazivati probleme i stvarati neprilike. Ali ono što me privuklo u njezinu liku jest njezina preobrazba. Neke djevojke žele već u dvadeset petoj godini života postati majke i zasnovati obitelj. Ali, dogode se neke prekretnice u životu koje mu daju sasvim drugo značenje. Privlači me igrati Nisan upravo zato što ima takve karakterne osobine.

Kad ste se prvi put upustili u glumačke vode, jeste li mogli zamisliti da ćete se naći gdje ste sada?

Nikada nisam razmišljala kako ću se vidjeti u budućnosti, niti to sada činim. Dovoljno je uživati u glumi, život te već nekako odvede kamo treba.

'Djelujete veoma mlado. Iznenadila sam se shvativši koliko imate godina...'

U svibnju sam napunila trideset dvije. Pomalo mi je neobično što se jako dobro osjećam. Sada sam napokon u godinama kada znam što činim i što želim, imam više samopouzdanja... Očito sam jedna od osoba koje se osjećaju bolje što su starije. Možda je prednost i to što izgledam mlađe. Uglavnom, nemam se na što požaliti.

'Trenutačno ste u vezi koju cijela Turska pomno prati. Ne bih pretjerala kada bih rekla da ste vi i vaš partner par godine. Kako napreduje vaša veza?'

Ne volim mnogo govoriti o privatnom životu i nikada to nisam činila, ali mogu reći da prolazim kroz jedno lijepo razdoblje u životu i da sam sretna.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene