Ponovno rođen

CIJELA TURSKA PRATI NJENU VEZU 'Prolazim kroz lijepo razdoblje i jako sam sretna'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U intervjuu je Asli Enver otkrila kako se snalazi u ulozi Nisan u seriji 'Ponovno rođen'. Gledamo je kao suprugu glavnog glumca.

Asli Enver, koju gledamo u seriji 'Ponovno rođen' kao Nisan, suprugu glavnog glumca, priznaje: 'Nikada u životu nisam razmišljala kako se vidim u budućnosti niti to sada činim. Dovoljno je uživati u glumi, a život te nekako sam odvede kamo treba', rekla je Asli. U intervjuu je otkrila još poneke zanimljive detalje.

Pogledaj i ovo showbuzz Ponovno rođen KRAJ SERIJE Evo što vas čeka u posljednjoj epizodi omiljene turske serije

'Sigurna sam da ste imali mnogo glumačkih ponuda. Zašto ste baš odabrali seriju 'Ponovno rođen'?'

Zato što mi se scenarij učinio zaista posebnim. Doduše, priča o blizancima već je viđena tema u serijama pa sam bila pomalo skeptična. Pitala sam se kako možemo blizance istodobno prikazati realističnima, ali ono što sam vidjela jako mi se svidjelo. U tome su ulogu svakako odigrali i glumac Šukru Ozjildiz, produkcija, glumačka postava i scenarij... Na primjer, da nisam imala povjerenja u Šukrua ili redateljsku i producentsku ekipu, ne bih imala hrabrosti upustiti se u to.

Kakav je Šukru kao glumački partner?

Šukru je jedna od onih osoba u čiju dušu možete zaviriti. Jako ga volim i zaista sam sretna što mogu raditi s njim.

OVDJE možete pobliže upoznati glavnog glumca serije 'Ponovno rođen'.

Kažite nam nešto nešto više o svom liku.

Nisan je u početku vrlo poslušna osoba. Ne želi izazivati probleme i stvarati neprilike. Ali ono što me privuklo u njezinu liku jest njezina preobrazba. Neke djevojke žele već u dvadeset petoj godini života postati majke i zasnovati obitelj. Ali, dogode se neke prekretnice u životu koje mu daju sasvim drugo značenje. Privlači me igrati Nisan upravo zato što ima takve karakterne osobine.

Kad ste se prvi put upustili u glumačke vode, jeste li mogli zamisliti da ćete se naći gdje ste sada?

Nikada nisam razmišljala kako ću se vidjeti u budućnosti, niti to sada činim. Dovoljno je uživati u glumi, život te već nekako odvede kamo treba.

'Djelujete veoma mlado. Iznenadila sam se shvativši koliko imate godina...'

U svibnju sam napunila trideset dvije. Pomalo mi je neobično što se jako dobro osjećam. Sada sam napokon u godinama kada znam što činim i što želim, imam više samopouzdanja... Očito sam jedna od osoba koje se osjećaju bolje što su starije. Možda je prednost i to što izgledam mlađe. Uglavnom, nemam se na što požaliti.

'Trenutačno ste u vezi koju cijela Turska pomno prati. Ne bih pretjerala kada bih rekla da ste vi i vaš partner par godine. Kako napreduje vaša veza?'

Ne volim mnogo govoriti o privatnom životu i nikada to nisam činila, ali mogu reći da prolazim kroz jedno lijepo razdoblje u životu i da sam sretna.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene