Stvarno nevjerojatno!

Naš glumac prisjetio se drske krađe koju je doživio, šokirao se kada je otkrio tko je lopov!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Asim Ugljen podijelio je s prijateljima na Facebooku jedno neugodno iskustvo drske krađe koju je doživio.

Glumac Asim Ugljen na Facebooku je podijelio jedno neugodno i neočekivano iskustvo koje je doživio dok je bio u kupnji s majkom. Uz to se osvrnuo i na aktualno goruće pitanje cijepljenja protiv koronavirusa preko reda.

Pogledaj i ovo In Magazin; Asim Ugljen - 4 ''Prvak svemira sam'' Naš poznati glumac objasnio zašto supruzi nikad ne priprema romantična iznenađenja, ali i otkrio kakav je ljubavnik!

Naime, Asimu su ukrali dioptrijske naočale kada je u jednoj trgovini isprobavao odjeću, a kada je saznao tko mu ih je ukrao, neugodno se iznenadio.

"Od šesnaeste nosim naočale. Dioptrija mi je malena, -0.5, pa ih ne nosim često jer mi ne trebaju.

Ali bez njih ne vozim. Ima tome dosta godina. Zove me mama da je odvezem u Peek and Cloppenburg da nešto kupi. Odvezem je i dosađujem se dok ona kupuje. Nađem nekakvu kravatu, pa dok čekam da je probam, skinem naočale da bih skinuo dolčevitu da zavežem kravatu i ostavim ih sa strane. Zavežem kravatu i odlučim je kupiti. Razvežem je, skinem i krenem rukom uzeti naočale koje su stajale kraj mene. Nema ih. Gledam da nisu pale. Nisu. Tražim. Nema ih. Nigdje. Traži stara sa mnom. Traže žene u dućanu. Nema. Nigdje. Sjete se u dućanu da imaju kamere. Odu pogledati snimke, kadli gospodin i gospođa, upicanjeni, sređeni, ona u bundi. Dok sam ja vezao kravatu, gospođa je samo zgrabila naočale i ubacila ih u torbicu te su nakon toga izašli van iz dućana. Dioptrijske naočale. Gospođa u bundi mi je ukrala dioptrijske naočale. To mi dođe kao da invalidu ukradem štaku.

Koji će njoj ku*** tuđe dioptrijske naočale, taj dio nikad nisam razumio. Ali ih je hapnula. U Peek and Cloppenburgu mi je gospođa u bundi ukrala dioptrijske naočale. Tako da nije nimalo čudno da se gospođe u bundama i ekipa s Rolexima cijepi prije reda. Pa kradu jebene štake po dućanima, kako neće cjepiva.
Hrvatska, san svakog lopova. I noćna mora svakog poštenog", napisao je Asim u podužoj objavi.

Od šesnaeste nosim naočale. Dioptrija mi je malena, -0.5. Tako da ih ne nosim često, jer mi ne trebaju. Ali, bez...

Objavljuje Asim UgljenSrijeda, 17. veljače 2021.

"Prilika čini lopova", "Možda je obožavateljica pa sad gleda 'Kud puklo da puklo' s tvojim naočalama na nosu. Trofej", "Isto prošla frendica sa sunčanim naočalama. Ah, te bunde i lopovi, uvijek su bili u nekoj vezi", "Nije ona kleptoman, ti si joj idol i želi suvenir", "Dno dna", neki su od komentara koje je dobio svojih prijatelja.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: AFP) Ashley Judd (Foto: Getty Images) +1 Ashley Judd (Foto: Getty Images) Nekad i sad Sjećamo je se kao jedne od najljepših glumica, ali, nažalost, plastičnim operacijama ni ona nije odoljela

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) +0 Britney Spears (Foto: Profimedia) Celebrity Razlog zbog kojeg je Britney Spears obrijala glavu od javnosti se tajio čak 12 godina, priča je baš tužna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene