Uživa sama sa sobom

U haljini bez grudnjaka odšetala na posao i pokazala osunčane noge, na ulici se malo tko nije okrenuo za njom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ashley Roberts pažnju je plijenila u poslovnom, ali seksepilnom izdanju na londonskim ulicama.

Nakon što je nedavno proslavila 39. rođendan i obilježila ga provokativnim izdanjem na Instagramu, pjevačica i članica grupe Pussycat Dolls Ashley Roberts vratila se na posao, i to u izdanju koje će mnogima ostati u sjećanju.

Naime, Ashley je snimljena pri povratku s radija Heart na kojem radi kao dopisnica vijesti iz svijeta showbiza, a njezina je pojava osvijetlila tmurni londonski dan svim prolaznicima, koji su se čak okretali za njom. Naime, bivša pjevačica pojavila se u haljini krem boje ispod koje nije nosila grudnjak i u kojoj je pokazala gole noge, još uvijek preplanule od ljetnog sunca.

Glazbenica je ove godine prekinula ljubavnu vezu s talijanskim plesačem Giovannijem Perniceom, koji je od nje mlađi deset godina, no čini se da je to nije previše utjecalo na nju. U vezi su bili godinu dana nakon što su se upoznali na jednom plesnom natjecanju 2018. godine.

"Dobra sam prema samoj sebi i prilično sam neovisna. Lijepo se s nekim povezati, ali u ovom trenutku karantena je još uvijek aktivna, tako da sam tu gdje jesam", izjavila je u jednom od nedavnih intervjua.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene