"probajte to sakriti"

Nitko nije znao: Najpopularnija plus-size manekenka skrivala trudnoću dok se fotografirala u donjem rublju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Pokušaj sakriti da si trudna četiri mjeseca dok si na fotografiranju nove linije donjeg rublja", napisala je Ashley Graham na svom Instagramu.

Ashley Graham trenutačno je najpopularnija plus-size manekenka, a u siječnju ove godine rodila je sina Isaaca. Na svom profilu na Instagramu prisjetila se jedne kampanje dok je bila trudna.

Pogledaj i ovo Ashley Graham ups! Potpuno gola plus-size manekenka pokušala je pokriti strateške dijelove, no nešto joj je ipak izvirilo!

"Pokušaj sakriti da si trudna četiri mjeseca dok si na fotografiranju nove linije donjeg rublja", napisala je manekenka u opisu fotografije.

Graham otvoreno piše o majčinskim problemima, a njezini fanovi to redovito prate. Često objavljuje fotografije sa svojim sinčićem te otkriva kako se nosi s novim situacijama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Try hiding you’re 4 months pregnant on a lingerie shoot 🤭wearing my @additionelle collection which is now available on @zalando!

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Vijest da sa suprugom Justinom Erwinom čeka prvo dijete Ashley je objavila u kolovozu prošle godine preslatkom objavom na društvenim mrežama. Od onda je postala jedna od prvih manekenki koje su trudne prošetale modnom pistom, a u Noći vještica sve je oduševila kostimom Jessice Rabbit.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene