Samo prirodno

Najpoznatija plus-size manekenka pozirala gola u kadi, svi su gledali samo u jedan detalj na njezinu tijelu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ashley Graham, koja je proslavila 33. rođenan, pozirala je gola u kadi i objavila fotografiju na Instagramu.

Jedna od najpopularnijih plus-size manekenki Ashley Graham proslavila je nedavno 33. rođendan u prirodi s obitelji, a nakon toga je na Instagramu odlučila objaviti fotografiju na kojoj pozira potpuno razodjevena u kadi, no to je ostalo u drugom planu zbog jednog detalja na njezinu tijelu.

Pogledaj i ovo Ashley Graham ups! Potpuno gola plus-size manekenka pokušala je pokriti strateške dijelove, no nešto joj je ipak izvirilo!

Naime, pažnju gotovo 12 milijuna njezinih pratitelja privukli su njezini dlačicama prekriveni pazusi koje je bez problema pokazala, kao i lice bez trunke šminke. Ashley je inače poznata po objavljivanju surovih i prirodnih fotografija, bez imalo uljepšavanja i korištenja filtara, kako bi istaknula prirodnu ljepotu ženskog tijela.

U nedavnom intervjuu za Marie Claire otvoreno je progovorila o strijama na tijelu koje su joj se pojavile nakon trudnoće i nazvala sve majke superherojima.

"Kada sam ostala trudna, morala sam uspostaviti novi odnos sa svojim tijelom, s tim stvorenjem u sebi koje je preuzelo vlast. Jako sam se brzo debljala. Nisam mogla vjerovati kada sam vidjela strije na trbuhu i da se to događa. Isprva sam to doživljavala kao poraz, a onda sam upoznala sina Isaaca. To je nešto što mi je zauvijek promijenilo život, a ja slavim svoje novo tijelo", zaključila je hrabro Ashley.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski - 4 Tony Cetinski - 1 Pjesma za bolje sutra - 6 Tony Cetinski - 3 +0 Tony Cetinski - 3 Celebrity Tony Cetinski iznenadio istupom: "Izmolite krunicu za njega, samo će on ustrajati u borbi za živote"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene