znak s nebesa

Prvi put se nasmiješio od gubitka kćerkice, podijelio divan prizor koji ga je na to potaknuo: "Jako sam ponosan na tebe, šampionko"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ashley Cain podijelio je nekoliko fotografija i pojasnio što se dogodilo da je prvi put osjetio sreću od smrti njegove osmomjesečne kćerkice Azaylije koja je imala leukemiju.

Bivši nogometaš Ashley Cain (30) otkrio je pratiteljima da se dogodilo nešto što mu je prvi put izmamilo osmijeh od smrti njegove kćeri Azaylije krajem travnja. 

Reality zvijezda je podijelila fotografije neba na Instagram storyjima i sve objasnila. "Nebo nastavlja sjati narančastom bojom za Azayliju. Volim te, princezo. Zauvijek si u mom srcu. Nastavi se smijati i sjati. Nedostaješ mi. Tatica", napisao je Ashley uz prvu sliku

"Jednu minutu kasnije i nestalo je sve. Ne možete ovo objasniti. Volim te, dušo", dodao je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BEAST 🇻🇨🇬🇧 (@mrashleycain)

Potom se osvrnuo na svoje osjećaje i smrt osmomjesečne kćerkice.

"Ovo je prvi put da sam se nasmijao od tog dana. Prvi put sam osjetio sreću od tog dana. Ona me ispunila s toliko vjerovanja kada je bila ovdje i to i dalje radi s nebesa. Ne znam kako to činiš, Azaylia, no molim te, nastavi nas poticati da vjerujemo. Ti si baština koja će nastaviti živjeti i pomoći ćeš, osnažiti, nadahnuti mnogo života. Ponosan sam na tebe, šampionko. Jako, jako ponosan", napisao je Cain. 

I Ashleyjeva djevojka i Azaylijina majka Safiyya Vorajee (34) se osvrnula na prizor. Istaknula je na Instagram storyju da je zamolila kćerkicu da napravi nešto magično na nebu. 

"Stvaraš ljepotu svugdje. Volim te, princezo", napisala je Safiyya.

Inače, Azaliyja je bolovala od leukemije od drugog mjeseca života te su Cain i njegova supruga na Instagramu obavještavali obožavatelje o njezinom zdravstvenom stanju. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Petar Grašo (Foto: Dnevnik.hr) Grašo ljubi ruku Danijeli (Foto: Dnevnik.hr) Petar Grašo +0 Petar Grašo - 6 Celebrity Grašina voditeljica komunikacija potvrdila da on i Danijela više ne žive na istoj adresi, ukratko otkrila i koji je razlog tome

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Zanimljivosti Ljubavni brodolomi Ćirinih sinova: Samo trojica nisu okončala svoje brakove, a jedan se među Vatrenima posebno ističe

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene