bravo!

Terminator uskače kada je ljudima najteže: "Volimo te, naš heroju. Zbog tebe upravo grlim djecu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Arnold Schwarzenegger ostvario je suradnju s platformom TikTok i donirao veliki iznos za gladne obitelji.

Glumac Arnold Schwarzenegger (72) u suradnji s društvenom platformom TikTok donirao je tri milijuna dolara za djecu kojima je uskraćen obrok nakon zatvaranja škola u Americi zbog koronavirusa. 

Pogledaj i ovo Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver - 1 S njom se konačno smirio U isto vrijeme dobio je dijete sa suprugom i kućnom pomoćnicom, a onda je u sedmom desetljeću zaveo 27 godina mlađu!

"Zbog krize koronavirusa djecu smo poslali kući, pa smo umjesto školskog programa mislili da bi bilo super ako bismo mogli pružiti hranu tim obiteljima. Naravno, možete imati najbolje ideje na svijetu, ali ako nemate novca, nemate ništa... Dakle, TikTok je došao i rekao da smo mi ti koji ćemo donirati milijune dolara pomoći za prehranu tih obitelji", rekao je Arnold u videu na svom Instagramu. 

Neprofitna organizacija After-School All-Stars zahvalila se na velikodušnoj donaciji zbog koje će moći isporučiti hranu i poklon-bonove obiteljima kojima je potrebno. Potez bivšeg kalifornijskog guvernera izazvao je oduševljenje njegovih obožavatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪A crisis requires improvisation. With schools closed, @afterschoolallstars can’t provide our 100,000 kids with after-school programs, but we can still support them. Thanks to my friends @tiktok for this incredible $3M donation to feed our families.‬

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

"Ovo je nevjerojatno", "Upravo zbog tebe grlim djecu. Hvala na svemu i samo nastavite tako", "Ovo je najbolji način za korištenje društvenih mreža", "To je naš Terminator", "Ovo je predivno. Blagoslovljen bio za svoju ljudskost", "Dobro odrađeno", "Volimo te, naš heroju", komentirali su obožavatelji. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene