neprepoznatljiva glumica

Zaštitni znak bile su joj golotinja i obline, no sve je gotovo nestalo: Šeće se pokrivena i bez šminke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ariel Winter promijenila je boju kose, smršavjela i više se ne odijeva oskudno kao prije.

Glumica Ariel Winter (22) neprepoznatljiva je u posljednje vrijeme s novom bojom kose i drugačijim stilom odijevanja. 

Pogledaj i ovo showbuzz PROZIRNI MATERIJAL Zvijezda serije hvali se da ima istu haljinu kao kolegica, a fanovi to negiraju: "Ona izgleda kao za striptiz"

Ariel je viđena kako nosi kutije u svoj dom u Los Angelesu, a pritom je bila odjevena u crne tajice i bijelu majicu s kratkim rukavima. Zvijezda "Moderne obitelji" nekad je bila crnka, dok je sada plavuša. Prije toga je bila i riđokosa. 

Bez šminke i s novim imidžom Winter ne liči na sebe od ranije kada je redovito privlačila pažnju oskudnim odjevnim kombinacijama i oblinama, dok je sada vidno mršavija. Posebno je isticala dekolteima svoje bujne grudi za koje je otkrila da ih je smanjila sa 17 godina jer su bile veličine F i zadavale joj psihičke i fizičke probleme. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

went from swimming to a surprise meet and greet with Chewbacca swipe to see the pics😍 my personal fav is pic 4 jussssst saying #chewbacca #starwars #chewbaccadog #rescuedogsofinstagram #rescue #mybaby #rescuedog #dog #dogsofinstagram #quarantinelife @americanhumane

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

Ariel posljednjih mjeseci ljubi kolegu Lukea Benwarda (25), s kojim je prvu zajedničku fotografiju podijelila na Instagramu u travnju, a dosta ranijih objava s društvene mreže je obrisala.

Inače, glumica je svojedobno progovorila o lošem odnosu sa svojom majkom. Ispričala je da ju maltretirala tjerajući da se bavi glumom, kao i njezinu stariju sestru Shanelle. Zbog toga je Ariel 2012. godine podnijela zahtjev da joj sestra postane skrbnica.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene