"One Love"

Ariana Grande i brojne zvijezde nastupili za žrtve terorizma u Manchesteru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ariana Grande održala je koncert za žrtve terorizma u Manchesteru koje su stradale na njezinom nedavnom koncertu. Uz nju su nastupili i Justin Bieber, Miley Cyrus, Katy Perry, Coldplay...

Ariana Grande u Manchesteru je nastupila na koncertu nazvanom "One Love". Osim ove američke zvijezde, nastupili su i brojni poznati glazbenici, a sve u humanitarne svrhe za žrtve terorističkog napada u Manchesteru. Na koncertu Ariane Grande 22 osobe su poginule u terorističkom napadu, a više stotina ih je ozlijeđeno.

Pogledaj i ovo showbuzz Ho, ho, ho Celebrity groznica - TOP 5 božićnih outfita!

"ljubav je poput lijeka i ovom svijetu treba više ljubavi", poručila je na koncertu Ariana Grande.

Evo tko je sve nastupao:
Take That
Robbie Williams
Niall Horan
Little Mix
Pharrell Williams
Miley Cyrus
Justin Bieber
Usher
Katy Perry
Coldplay
Black Eyed Peas
Ariana Grande

 

Nažalost, terorizam je i u petak navečer pogodio Veliku Britaniju, ovog puta u Londonu. Iako je za ovaj koncert u nedjelju policija rekla da se radi o događaju visokog rizika, nitko se - straha nije bilo. Arianin menadžer uoči koncerta, a nakon napada u Londonu, objavio je snažno priopćenje. "Nakon događaja sinoć u Londonu kao i onih u Manchesteru prije dva tjedna, imamo odgovornost odati počast poginulima, ozlijeđenima, pogođenima. Planiramo im odati počast s hrabrošću i prkosom u lice strahu. Ne smijemo se bojati, moramo pjevati zajedno i glasno! Sretan sam što imamo veliku podršku policije i Vlade. Naša sigurnost večeras je prioritet. Tražimo od Manchestera i cijelog svijeta da nam se pridruži i pošalje poruku koja kaže da mržnja i strah nikad neće pobijediti! Hvala vam", poručio je menadžer Scooter Braun.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene