Ukrao svu pažnju!

Maleni Archie zvijezda je preslatke božićne čestitke princa Harryja i Meghan, koji Božić neće provesti s kraljicom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry i Meghan Markle prošli su mjesec sa sinom Archiejem otputovali u Kanadu te Božić neće provesti u društvu kraljice i ostatka kraljevske obitelji.

Meghan Markle i princ Harry već su propustili tradicionalni predbožićni ručak u Buckinghamskoj palači kod kraljice, a neće biti ni na okupljanju u Sandringhamu na sam Božić.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Čiji potez je bolji? I Harry i Meghan suočili su se s optužbama za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli u svom slučaju

Sve je to zbog njihove pauze od šest tjedana koju su si odlučili uzeti, no neki od članova kraljevske obitelji smatraju da bi bilo u redu da se predomisle, pogotovo jer je princ Filip trenutačno u bolnici.

Vojvoda i vojvotkinja prošli su mjesec otputovali u Kanadu, gdje žele uživati u privatnosti, ali bez obzira na sve objavljena je i službena božićna čestitka te slavne obitelji, čija je glavna zvijezda njihov osmomjesečni sin Archie.

No mnogim članovima obitelji nije baš previše drago što će malenog Archieja za blagdane vidjeti samo na božićnoj čestitci.

''Mnogi ih zbog toga smatraju nepažljivima i sebičnima, pogotovo s obzirom na godine princa Filipa i kraljice Elizabete'', govori izvor.

A hoće li se Meghan i Harry predomisliti u zadnji tren, tek nam ostaje vidjeti. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene