otpustili sve kočnice!

Razuzdali su se na luksuznoj jahti: Dečko atraktivne plavuše koja se proslavila u realityju odlučio se na njemu zabavan potez!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Arabella Chi i Thomas Zanetti su se, kako pišu britanski mediji, nedavno zbližili na snimanju reklame za jedan brend.

Arabella Chi (30) proslavila se prije dvije godine u showu "Love Island", nakon čega je stekla mnoštvo obožavatelja na Instagramu, gdje dijeli atraktivne fotografije. 

Atraktivnu plavušu paparazzi su uhvatili u društvu novog dečka, DJ-a i repera Thomasa Zanettija (32) na luksuznoj jahti pokraj španjolskog otoka Formentere. Novopečeni par snimljen je kako partija s prijateljima i pritom se prilično razuzdao. 

Plesali su, grlili se i nisu se mogli prestati smijati. U pojedinim trenucima Arabella je okidala selfieje s prijateljicom, a Thomas je fotografirao nju, odnosno, kako se činilo, njezinu stražnjicu u tangicama od bikinija. 

Nakon toga Zanetti je odlučio pokazati malo više pa je skidao svoje kupaće hlače i otkrio stražnjicu. Više fotografija pogledajte ovdje.

Britanski mediji tvrde da su se Arabella i Thomas zbližili nedavno na snimanju reklame za jedan brend. Inače, glazbenik je u lipnju prekinuo šestomjesečnu vezu sa zvijezdom showa "Made in Chelsea" Sophie Hermann. 

Chi je prije njega bila s 35-godišnjim playboyem Moradom Izemraneom, a prije njega hodala je s glazbenikom Joshom Newshamom i s čak dva bivša natjecatelja "Love Islanda", Wesom Nelsonom i Charliejem Frederickom.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) +4 Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Celebrity Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene