Zabranila komentare

Srpsku pjevačicu napadaju zbog gubitka kilograma, pogledajte kako je izgledala prije drastične transformacije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Nikolić ne staje s intenzivnim treninzima i mršavljenjem, a promijenila je i frizuru.

Dok je neke njezin novi izgled oduševio, Ana Nikolić (41) neke je svoje obožavatelje zabrinula zbog sve tanje figure. 

Pogledaj i ovo Stefan Đurić Rasta kao da to više nije on! Srpskog repera svi znaju po dredovima, no šokantna transformacija sada je sve iznenadila, a evo i koji mu je dodatni plan po tom pitanju!

Ana, koja je izgubila više od 30 kilograma, u transformaciji koju je počela nakon rođenja kćeri Tare u kolovozu 2018. sve je mršavija. Jedna od njezinih posljednjih fotografija na Instagramu u kratkoj haljini s volančićima posebno je to istaknula.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on

No pjevačica je zabranila komentare na svoje objave nakon što je ranije dobivala primjedbe da pretjeruje s mršavljenjem, ali stare kritike nije obrisala, a posljednje su one na videu u kojem je na traci za trčanje. 

"Previše si smršavjela. Bilo je potrebno da smršaviš, ali ovo je pretjerano", "Iz krajnosti u krajnost", "Odmori malo", "Premršava. Užas", komentirala je većina pratitelja.

Neki idu toliko daleko da ju optužuju da je korigirala nos i da počinje nalikovati onom pokojnog pjevača Michaela Jacksona. "Sva si postala plastična, nos ti počinje sličiti na onaj Michaela Jacksona", napisala joj je pratiteljica. 

Ipak, dio njih ju je podržao i istaknuo da nikad ne možeš ugoditi ljudima svojim izgledom. Osim što je posvećena intenzivnim treninzima, Ana je promijenila i frizuru, koja je također podijelila njezine fanove. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

„OVO JE SPARTA” 🙌🏼💃🏽💪🏼💪🏼🏃🏽‍♀️ @infinityfatloss #work #hard #playhard #trainhard ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ 🚨 @infinityfatloss 🚨

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on

Mnogi obožavatelji pitaju se zašto je pjevačica odlučila baš toliku transformaciju napraviti i ističu da im nedostaje kakva je bila na početku karijere 2003. godine. Tada je brzo stekla slavu u susjednoj Srbiji atraktivnim izgledom i pjevanjem. 

Ali baš kao što njezini fanovi kažu, ne možeš uvijek svima ugoditi.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 4 +0 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 2 Celebrity Još jedna transformacija o kojoj internet bruji: Ovako je izgledala donedavno, a sad se hvali novom figurom na društvenim mrežama

  

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene