Martina i Ante Todorić

Ljubav koja je počela kao bajka: Skromna ljepotica u naručju bogataša, uslijedili skupa svadba i slavlja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stariji sin Ivice Todorića zaista proživljava najteže dane u životu. Samozatajna nekadašnja Miss Hrvatske odlučila je predati zahtjev za razvod braka. A sve je počelo kao prava bajka...

Vijest o razvodu Martine i Ante Todorića danas je iznenadila cijelu zemlju. Stariji sin Ivice Todorića zaista proživljava najteže dane u životu. Samozatajna nekadašnja Miss Hrvatske odlučila je predati zahtjev za razvod braka. Potvrdila je to i odvjetnica Tereza Tea Krešić, koja ih zastupa u procesu razvoda braka. Ništa previše o procesu nije mogla komentirati, prvenstveno zbog njihove malodobne djece.

Pogledaj i ovo showbuzz Gala party u bijelom Jedan od najbogatijih Hrvata na rođendanu srpskog milijunaša

A sve je počelo kao prava bajka. Obrazovana i lijepa djevojka iz skromne obitelji Martina Todorić 1997. godine postala je Miss Hrvatske. Nije se ipak pretjerano zadržala u modnom svijetu, orijentirala se na fakultet, a potom na obitelj. Udala se, naime, 2002. godine za Antu Todorića, najstarijeg sina Ivice Todorića. Vjenčanje je, pisalo se tada, bilo kao iz bajke. Vjenčali su se u crkvi Svete Katarine na zagrebačkom Gornjem gradu. Martina je navodno sama sebi osmislila vjenčanicu, a 300-tinjak uzvanika zabavljali su Jole i Jasmin Stavros. Poslovna, sportska, estradna elita – svi su bili na vjenčanju godine.

Nakon svečane svadbe Martina i Ante povukli su se živeći miran obiteljski život. Nikad nisu htjeli medijsku pozornost pa su se u javnosti pojavljivali tek na ponekim društvenim događanjima, mahom humanitarnog karaktera. Obiteljsko gnijezdo za sebe i svoje troje djece svili su u Kulmerovim dvorima. Djevojka skromnog porijekla postala je jedna od najbogatijih Hrvatica. Pozornost javnosti nisu privlačili često, no pisalo se dosta o grandioznoj proslavi Martinina rođendana 2009. godine. Slavilo je 50-ak uzvanika u luksuznom dubrovačkom restoranu, a svima je obitelj platila i smještaj u raskošnom hotelu. Nagađalo se o svotama proslave koju je za Martinu pripremio suprug Ante. Izgledali su kao da žive životom iz bajke. Ona lijepa, fina, s istančanim smislom za modu, a on zgodan i uspješan. Bajka se, nažalost, prekinula.

Podneseni su papiri za razvod. Iako mnogi razloge vide u možebitnom čuvanju imovine s obzirom na situaciju koja se događa s obiteljskim carstvom, Saša Pavličić, stručnjak za obiteljsko pravo, pretpostavlja da to nije razlog razvoda. Svoje uporište temelji na čistim činjenicama, pa za DNEVNIK.hr kaže: "Sve što je bračna stečevina, dijeli se popola. Dakle, razvod nema smisla jer ionako svatko od njih ima pravo na svoj dio. Evo primjera: Ako je suprug dužan milijun eura, on će to morati vratiti od svoje stečevine, a ne od ženine. Supruzi uvijek ostaje njezin dio. Dakle, razvodom se ništa neće spasiti".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene