Zvijezda svoje zemlje!

Tko je ljepotica koja je zasjenila slavnog nogometaša i zašto joj pripisuju velike zasluge i za njegov uspjeh?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anna Lewandowska pojavila se uz svojeg supruga Roberta na dodjeli Zlatne lopte u Parizu, gdje je privlačila veliku pažnju.

Poljski nogometaš Robert Lewandowski na dodjelu ovogodišnje Zlatne lopte stigao je u pratnji svoje prelijepe supruge Anne Lewandowske, koja je blistala pozirajući s njim na crvenom tepihu i privlačila poglede svojim seksepilnim izdanjem.

Robert i Anna pozirali su dobro raspoloženi pred fotografima, a ona je svojom pojavom u potpunosti zasjenila svojeg proslavljenog supruga i sve oko sebe ostavila bez teksta. Za tu je priliku odabrala crnu pripijenu haljinu, koja je istaknula njezinu vitku liniju i top formu, a Anna je Robertu inače najveća podrška. S obzirom na to da radi kao fitness-trenerica i savjetnica za prehranu, djelomično brine i o njegovoj uspješnoj karijeri. Diplomirala je na kineziološkom fakultetu, a predstavljala je i svoju zemlju na Svjetskom prvenstvu u karateu. Usto je svojim znanjem pomogla Robertu da svoju karijeru i formu podigne nekoliko razina više.

"Najvažnije stvari su treninzi i kvalitetna prehrana. Suzdržavamo se od laktoze i proizvoda od pšeničnog brašna, volimo jesti i kvalitetnu ribu, a ponekad nakon treninga pijemo sok od cikle s cimetom ili kajenskim paprom", izjavila je Anna u intervjuu za Bild.

2016. godine je pokrenula i svoj brend "Food by Ann", a njezina kompanija bavi se prodajom smoothieja, energetskih pločica i dodataka prehrani.

Anna i Robert vjenčali su se 2013. godine u Poljskoj nakon pet godina veze, a 2017. godine postali su roditelji djevojčice Klare te 2020. godine djevojčice Laure. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) +0 Demi Moore (Foto: Profimedia) Nekad i sad Prepoznajete li poznatu glumicu iza ovog izobličenog lica? Opet je na udaru kritika jer sve više sliči voštanoj figuri!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Antonela Roccuzzo i Leo Messi (Foto: Instagram) Antonela Roccuzzo i Leo Messi (Foto: Instagram) Antonella Roccuzzo Messi (Foto: Getty) Antonella Roccuzzo Messi (Foto: Getty) +10 Antonella Roccuzzo Messi (Foto: Getty) Celebrity Bujna ljepotica bacila je slavnog nogometaša u drugi plan, a ni on nije mogao skrenuti pogled s nje!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene