Suprug bio uz nju

BIVŠA FARMERICA POSTALA MAJKA Sjećate se nje?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša stanarka Farme rodila je djevojčicu. Anita Vein Dević unijela je nemir među stanare u četvrtoj sezoni najgledanijeg reality showa.

Omiljena 'farmerica', Anita Vein Dević, donijela je na svijet svoje prvo dijete. Anita je sudjelovala u četvrtoj sezoni najgledanijeg realityja u Hrvatskoj, a tamo je unijela nemir među stanare, poglavito ženske stanarke Farme. Svojim ulaskom na Farmu, Anita je privukla puno pažnje, većinski zbog činjenice da je nosila četiri para cipela sa sobom. Baš nas zanima tko će biti njezina nasljednica u petoj sezoni najgledanijeg reality showa u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

Iako joj je suprug bio ljut što ulazi na Farmu tako brzo nakon svadbe, Anita kaže da su danas sretni i zadovoljni. Dobili su nedavno, naime, kćerkicu.

Sretna novopečena majka otkrila nam je kako je sve prošlo. 'Djevojčicu sam rodila 12. kolovoza, a već u nedjelju smo stigle kući. Porod je bio praktički bezbolan, kad bi svima bilo tako, dogodio bi se baby boom sigurno', kroz smijeh kaže Anita.

'Suprug je uz mene bio cijelo vrijeme, iako nismo tako planirali. Prerezao je pupčanu vrpcu, šokirao me, jer je bio dogovor da neće ostati cijelo vrijeme'. Cijela trudnoća prošla joj je, kaže, lagano, pa je uoči poroda sa suprugom otišla na Učku, gledati Suze svetog Lovre. 'Šetali smo se, gledali, nisam mogla zaspati. Stigli smo doma i legli, i oko 5.30 krenuli su trudovi. Pred porod sam se pred ormarom pitala što ću odjenuti, haljinu ili hlače. Suprug mi je rekao da nisam normalna', dodaje Anita kroz smijeh. Svojoj djevojčici dali su ime Lucia.

'Razmišljali smo se između imena Lucia i Mia, ali na kraju je prevagnulo ovo. Moći će imati nadimke jednog dana u školi', smatra ponosna majka. Osim trudnoće, bivša farmerica planira objaviti knjigu 'Ukradeno djetinjstvo'. Zbog problema s lektoriranjem, proces se odužio. 'Tražim i prigodnu ilustraciju za naslovnicu knjige. Želim curicu s janjetom, želim i da se između njih vidi ljubav i povezanost', otkriva nam Anita.

Ubrzo počinje nova sezona Farme na Novoj TV, a svoje avanture Anita se prisjeća sa zadovoljstvom. 'Farma je bila odlično iskustvo. Išla bih opet da mogu. Bilo je to jedno iskustvo više, u kojem nijedna stvar nije bila negativna', priča Anita. 'Treba unutra biti opušten i što više uživati. Danas nas je većina u kontaktu, čujemo se, zezamo se, sve pozitivno', zaključila je simpatična Riječanka.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene