iskoristila vikend

Anicu Kovač dugo nismo vidjeli, gradom je prošetala u društvu prijateljice dobro raspoložena kao i uvijek

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anica Kovač spremno je pozirala fotografima koji su je u centru Zagreba uhvatili dok se šetala u društvu prijateljice.

Bivša misica Anica Kovač iskoristila je vikend za šetnju s prijateljicom u centru Zagreba. Spremno je pozirala fotografima, a sudeći po fotkama bila je sjajno raspoložena te se cijelo vrijeme smiješila.

Pogledaj i ovo In Magazin: Joško Gvardiol - 1 Bilo je stvarno svega Velika zvjezdana inventura 2023: Podvukli smo crtu i prisjetili se svega po čemu ćemo pamtiti proteklu godinu!

Anica je na sebi imala ležernu kombinaciju koja je sjajno iscrtavala njezinu besprijekornu liniju, a cijeli stil je naglasila zlatnim naušnicama te crnom torbicom.

Podsjetimo, davne 1995. godine na izboru za Miss Hrvatske pobijedila je Anica Kovač, koja je odlično prošla i na izboru za Miss svijeta, na kojem je proglašena prvom pratiljom. I ne samo to, haljina dizajnerice Branke Donassy koju je tada nosila proglašena je najljepšom na svijetu. Taj uspjeh niti jedna Hrvatica nije uspjela ponoviti ili nadmašiti. Anicu Kovač i danas nazivaju jednom od naših najljepših misica.

Anica je inače u braku s Robertom Kovačem, s kojim ima troje djece.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i princ William Princ Harry i princ William +0 Princ Harry i princ William Celebrity Meghan nije bila na sprovodu princa Philipa, ali je pripazila ipak da sve ne prođe bez nje, evo koji je potez povukla

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene