bivša miss na mukama

PROGOVORILA O ODLASKU "Zaželjela sam se kuće. Jedva čekam povratak"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije dva mjeseca sa suprugom i djecom preselila je u Njemačku.

Iako je rođena u Njemačkoj, Anici Kovač ova zemlja nije sjela najbolje. Otkad se sa suprugom Robertom prije dva mjeseca, preselila onamo, cijelo vrijeme, priznaje, razmišlja o povratku.

Pogledaj i ovo In Magazin: Joško Gvardiol - 1 Bilo je stvarno svega Velika zvjezdana inventura 2023: Podvukli smo crtu i prisjetili se svega po čemu ćemo pamtiti proteklu godinu!

"Njemačka ko Njemačka, meni je ona dosta hladna tako da sam se zaželjela kuće, ali tu smo zato što je Robert tu, a samo čekam trenutak da se opet vratim", priznaje Anica.

Na otvorenje trgovine modnog dvojca ELFS u Frankfurtu stigla je društvu kćeri Leticije, koja se, kaže, izvrsno snašla u novom okruženju, za razliku od nje, kojoj previše toga nedostaje. "Konkretno sad da mi nešto nedostaje...Osim moje kume i prijatelja", kaže bivša Miss.

Ipak, supruga bi s djecom pratila i na kraj svijeta, a kao gorljivu navijačicu na utakmicama je već svi vrlo dobro znaju.

"Već tamo znaju i već me tamo zovu šeficom. Od početka sam napravila tako da se zna gdje je kome mjesto", priča Anica.

S temperamentom bivšom misicom nema šale, sve konce drži u rukama. "Žena sve drži, htjeli to ili ne htjeli priznat muškarci, mi držimo sve", zaključuje supruga Roberta Kovača.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene