To se ne propušta!

Vatrene na glavnom zagrebačkom trgu čeka jedna od najljepših Hrvatica i supruga bivšeg Vatrenog!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I bivša Miss Hrvatske Anica Kovač čeka dolazak Vatrenih na glavni zagrebački trg.

I bivša Miss Hrvatske čeka dolazak Vatrenih na glavni zagrebački trg.

Pogledaj i ovo Robert Kovač sa sinom - 4 Odmah je uočljivo Naš bivši nogometni reprezentativac ponosno je špicom prošetao sa sinom Markom, a njihove fotke pravi su hit zbog jedne stvari!

Radi se o Anici Kovač koja danas ima 42 godine, no još uvijek izgleda besprijekorno. To je još jednom dokazala kada se maloprije pojavila na Trgu bana Josipa Jelačića gdje s mnogobrojnim navijačima nestrpljivo iščekuje naše nogometaše.

Lijepa Anica tamo se veselo grlila s navijačima te spremno fotografirala, a nas je podsjetila na davnu 1995. godinu kada je kao Anica Martinović osvojila prvo titulu Miss Hrvatske, a zatim i onu prve pratilje Miss svijeta, što je bio nevjerojatni uspjeh.

Tada je na istom izboru osvojila i titulu "najljepše haljine", a zatim se posvetila mirnom obiteljskom životu uz supruga nogometaša Roberta Kovača s kojima je u braku od 2001. godine, a par zajedno ima i troje djece.

Iako Anica s obitelji živi u Njemačkoj, gdje Robert radi kao asistent svom bratu Niki, treneru njemačkog prvoligaša Eintracht Frankfurt, čini se kako je ipak najljepše biti što bliže kući.

A da je Anica s godinama sve ljepša, uvjerite se sami na fotografijama sa zagrebačkog trga. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene