Pop ikona 80-ih

Ni u 70. godini ne odustaje od ultrakratkih suknji koje više otkrivaju nego sakrivaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Angelyne ponovno plijeni pažnju osebujnim izgledom na ulicama Los Angelesa.

Bivša manekenka i američka pop ikona, danas 69-godišnja Angelyne pravog imena Ronia Tamar Goldberg, pojavila se u na ulicama Los Angelesa i iznova šokirala mnoge svojim izgledom .

Pogledaj i ovo showbuzz Sve gore i gore Pogledajte kako izgleda luksuzni stan posrnulog glumca koji je u teškim problemima, prodaje pogled o kojem većina može samo sanjati

Iako u poodmaklim godinama Angelyne ne odustaje od svog prepoznatljivog imidža platinaste plavuše u ultrakratim suknjama, koje više otkrivaju nego sakrivaju i teškom šminkom na licu koje je nekoliko puta operirala kod estetskih kirurga. Tako je bilo i u ovom slučaju kada se otputila u kupnju namirnica koje joj je do auta pomogao odnijeti jedan od zaposlenika, s kojim je, sudeći prema paparazzo fotorgafijama, na kratko odlučila i očijukati.

Angelyne je postala senzacija nakon 1984. godine kada se pojavila na nekoliko bilboard reklama u Los Angelesu na kojima je pozirala u izazovnim i zavodljivim pozama, a objavila je i dva glazbena albuma.

Od tada ju se često moglo vidjeti kako gradom prolazi u svojoj ružičastoj corvetti ali o njoj se zapravo jako malo znalo, čak ni koliko godina ima, i to sve do intervjua iz 2017. godine i priči koju je o njoj napravio Hollywood Reporter. Otkriveno je tako da je Angelyne rođena 1950. godine u Poljskoj kao Ronia Goldberg. Njezini su roditelji preživjeli holokaust u i prošli kroz nezamislive strahote u nekoliko koncentracijskih logora. Kasnije su se preselili u Izrael, točnije nedugo nakon njezinog rođenja, a zatim su se 1959. godine preselili u SAD.

Sredinom 70-ih Angelyne promijenila je svoju prirodno crvenu kosu u platinasto plavu i odlučila odijevati samo ružičastu garderobu, a s vremenom se podvrgnula nekoliko estetskih operacija što je danas vidljivo na na njezinom izgledu.

O njezinom je životu snimljena i serija, s Emmy Rossum u glavnoj ulozi i njezinim suprugom Samom Esmailom kao glavnim producentom, koja bi se uskoro trebala početi prikazivati na malim ekranima.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) +1 Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Celebrity Andrej Kramarić uputio ohrabrujuću poruku Hrvatima, ali i upozorio na sramotu sa članicom medicinskog osoblja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene